ya arkadaşım mesajının bu konu ile ilgisi ne . sen mesajını sunny bölümüne yazacaksın burası goldmaster bölümü. lütfen yardım almak istiyorsan konu ve nesajlarını uygun bölüğmlere açın ve eski konuları inceleyin.
ya arkadaşım mesajının bu konu ile ilgisi ne . sen mesajını sunny bölümüne yazacaksın burası goldmaster bölümü. lütfen yardım almak istiyorsan konu ve nesajlarını uygun bölüğmlere açın ve eski konuları inceleyin.
eline sağlık emmi:present:
Arkadaşlar, GM 11400 cim menülü Kanal Listesi ve Softcam güncellenmiştir. Uydular TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT. Birinci mesajda belirtilen tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
eline sağlık emmi
sayın emmi 4225 sky için tps ler ve polsatlar tv cabo d+ dahil tüm yayınlar açılıyor mu tps ler açılıyorsa auto mu?
peki sayın kosovalı ben de 4225 sky var 10 gün önce 11400 e çevirdim tps auto d+ keyle okey fakat tv cabo ve polsatlar *** girmeme rağmen açmıyor verilen 28.8 soft camle hepsini açabilecekmiyim?
teşekürler emmi eline saglık:tsk::wave:
:clap2::sağol emmi kardaş :clap2:::45::present:
sayın emmi bu son yazılım ve soft camle tps auto olmaya diğer d+ tv cabo ve polsat güncel *** girerek ok olacak mı?