Bu yazılımda tpsler auto daha yeni cıktı arkadaşım kullanabilirsin sadece 1 arkadaşımız sorun yasadı onun dısında yasayan olmadı.Fix yazılım degildir.Original topfield yazılımıdır
kosovali kardes 19 .09 2007 yaziyorda ondan dedim acaba tarihmi yanlis demistim ondan sordum yani ok sagolasi o zaman tarih mi hatali caba sagolasin ellerin dert gormesin kardes sagolasin
tşkler :)
tesekkurler kosavali bizim yani benim fransada yasayanlarin sole bir sorunu var biz burada oro stari izleyebiliyoz ancak oro starda sampiyonlar ligi macini vermiyor bizde canal+ den bakacagiz eger tabiki ozamana kadar gitmesse bu yazilimlar cokmesse kardes birde bir sey soracam onceden yazilimin gunu dolmadan yenisi gelirdi ama 1 haftalikti simdi nekadar suruyor acaba kardes gitmesse bizde maclara bakabilecegiz canal + yok bunlarda dersen eskiden vardi neden se 4 tane + kanali ama frekansini unuttum tps yazilimlarini yukleyince onlarda aciliyordu ama frekanslarini unuttum neyse emegine saglik
Az önce x bir forumda yazılım verdim adamlar mesajımı editlemiş ilk biz verdik diye :) bakıyorum bakıyorum bu yazılımlar orada yok:) adamlara diyorum verdiginiz linkte yaızlım yok diye var diyorlar kimseye yardım etmeyecen zaten :)
emek dusmanlari bunlar emek dusmanlari
evet neyse desene biz gene sampiyonlar ligine gene bakamayacagiz ama eminim bir frekansi vardi ve tps acilinca od aciliyordu hatta ben bordeaux galatasaray macina gidemedim vede evde bakmistim neyse bu sefer bilet bulurum belki