Bende Damacana Suyu Aliyorum. Binbaşi Pinari Içme Suyu Diye Yaziyor Etiketinde. Bugüne Kadar Da Hiç Araştirmadim Nasil Bi Su Olduğunu Ama Içiyoruz Işte. Cem Karacanin Dediği Gibi binmişik Bi Alamete Gidiyoz Giyamete.
Printable View
Bende Damacana Suyu Aliyorum. Binbaşi Pinari Içme Suyu Diye Yaziyor Etiketinde. Bugüne Kadar Da Hiç Araştirmadim Nasil Bi Su Olduğunu Ama Içiyoruz Işte. Cem Karacanin Dediği Gibi binmişik Bi Alamete Gidiyoz Giyamete.
Evet Bizde Damacana su alıyoruz..içtikçe içesi geliyor insanın
damacana su almadan ıstanbulda çok zor mecburen kullanıyoruz
pencere 77' nin sular hakkında verdiği bilgilere aynen katılıyorum.İçilecek suyun vasıfları bunlar imkanı olanlar böyle su kullansın olmayanlarıda allah korusun başka ne diyelim...
En iyisi kaynatıp da içmek saygılar
Haftada 1 19 lt. damacana hayat su kullanıyorum
yaw arkadaşlar bilmiyorum bişeye dikkat ettikmi...anadoludaki küçük yerleşim yerlerinin dışında bir çoğumuz içmek için şişe suyu kullanmak zorunda kalıyoruz...ve muslıktan akan sağlığa aykırı iğrenç suyada özellikle büyük şehirlerde fahiş paralar ödemek zorunda kalıyoruz....bana göre bunuda tartışmalıyız,tıpkı telekom ve gsm şirketlerinin fahiş fiyatları gibi....bilmem katılırmısınız???
ben beykoz da oturduğum için burda her yerde kaynak suları var . istanbulda oturupda tarihi cubuklu suyunu içmeyen yoktur .ben kendim gidip çeşmeden suyumu dolduruyorum.