Süpersat forum olmazsa bizlerde olmazdık , var ki bizlerde varız.Alıntı:
Saygılar,
Printable View
çeşmeyi kapatmaktan önce bence vanoyu kapatmak lazım.hatta kör tıpa....
kapatılsın tabikide türkiye meclisi tarihinde bir yüz karası olay olarak anılacaktırda.nasıl olduda hükumet buna izin verdi olayların buraya gelmesine yol verildi anlayamıyorum.
kapatılmalı ve siyasi yasak getirilirken parti kurmakta zorlaştırılmalı yoksa cözüm olmaz
kapatmak sorunu çözse amenna ama malesef farklı alternatifler üretilmeli bence.
evet kapatılmalıdır. içinde terorist bulunan bir parti neden daha önce kapatılmadı devlet uyuyormu?
benim cevabım hayır nedenine gelince eger kapatmak tüm sorunları bitirecekse kapanmasından yanayız.fakat görünen o ki yıllarca kapatılan a partisinin yerine b adında parti acılacak buda ortalıgı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyacak bir sepet elmanın içinde bir tek cürük elma dahi olsa tüm sepettekileri cürütür.önemli olan her siyasi görüşün kurumun partinin toplulukların ve halkın içindeki çürük elmanın kendini temsil etmedigi bilincine varıp cürük elmayı içlerinden atmasıdır.yoksa genelleme yapmak toplum huzurunu kacırmak zarardan başka bir şey getirmez bize bu halkın buna güçü var ve bunu yapacaktır.cünkü herkez huzurlu yaşamak istiyor.kimsenin maşası ve cürük elması olmak istemiyor.
ben de evet dedim. ama kesin çözüm değil.
buraya kadar ki mesajları okudum. tahmin ettiğim bir-iki kişi haricinde hemen herkes "kapatılsın" demiş. o bir iki kişide her nasılsa bu tür meselelerde "vatanı beraber kurduk,biz kardeşiz, bu tip şeyler barışı bozuyor" gibisinden laflar edip duruyor.
yahu terörist ler itlik yaparken, askere ateş açıp şehid ederken laf etmiyorsunuz da, bu itlere haddini bildirelim dediğimizde hemen kardeşlikten dem vuruyorsunuz?
nesiniz kardeşim siz? terörü destekliyorsunuz işte. bunun lamı cimi varmı?
kimse mesajında "kürtlere şöyle yapalım" demediği halde neden"kürtlere laf edilmiş" gibi cevap veriyorsunuz? ya lafı başka taraftan anlıyorsunuz yada bunu kasıtlı yapıyorsunuz?
10,000 yıldır bu topraklardaymış...madem öyle neden silah sıkıyorsun güvenlik güçlerine?
banamı soracakmış sülalesini...evet bana soracaksın...pkk isen.teröristlik yapıyorsan. askere silah sıkıyorsan bana soracaksın....bize teröristten kardeş gerekmez...
kapatılmalı ama temelli bi çözüm bulmak lazım
bu partinin gerçek kuruluş amacı ne, bölücülük,Türk toprakları üzerinde kürt devleti kurmak bunu anlamayan ...... tır. teroristleri dışarıdan yardım da alıp maşa gibi kullanıp emellerine ulaşmak bunlara kesinlikle taviz verilmemesi ve suçluların içeri tıkılması, hani derler ya iyilikten maraz doğar diye tam da bunlar için söylenmiş, İstanbul' un göbeğinde bile güpe gündüz adamlar otobüsten yolcuları indirip iki otobüsü yaktılar, vah devletim vah!