Alıntı:
stream yazılımlarında ufak sorun var modulu takın kartı ile birlikte lig tv izleyeceginiz zaman cihazı anahtardan kapatın açın
inşallah snopy usta 12.01.a5 lere bekliyoruz saygılar emeğine sağlık
ustat 12{1]C1.A5 BU YAZILIM 12 01 A5 LERİ DE OLUYORMU BENİM ANLADIĞIM KADAR BU YAZILIMI ATABİLİRMİYİZ USTAT BENİM MAKİNAM 12.01.A5 OLURSA BU YAZILIMI ATACAĞIM TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN
arkdaşlar benim cihazda premierlerde halen donma devam ediyo bu yazılımla
örnek olarakda 12032v27500 hiç açılmıyor stream yazılımı attgım zaman bu tp açılıyo
btm yazılımı atınca ise malesef şifreyi birtürlü açamıyor
sizde sorun oluyormu acaba
tesekkür elinize saglik
olursa cok makbule gecicek
tesekkurler ustad
sevgili hcakir dün sizin tavsiye ettiğiniz gibi cihaza reset atıp yazılımda restledim ve kanal listesini yeniden attım ama sorun hala düzelmedi sinyal 75 olduğu halde tps lerde ve ushuıa dahil birkaç kanalda donma devam ediyor başka ne yapabilirim nasıl bir çözüm bulunur acaba bu soruna.
cihazım 1030 modül iptal edilip 12.01.a5 stream yazılım atılmış durumda .
yazilimlar icin kaon team tr ye vede supersat foruma cok tesekurler bu arada sayin erdal arkadasin dedigi gibi bazi kanallari ya hic gostermiyiyor yada premiere kanallarinda birkac dakika baktiktan sonra donma oluyor benim cihazimda bundan once stream yazilimi vardi onda da premiere kannallarinda donma var idi ama diger kanallar guzel gosteriyordu orjinal olsun diye degistirdim ama bence stream yazilimi bu yazimdan daha iyi calisiyor herhalde geri degistirirm ama bundan once ne yaptimsa stream yazilimli cihaza ol gorup hazir kanal listesi yukluyemedim norma l sunny yazilimli cihaza atiyorum ama hemco kanal editoru ile ol gorup yapamadim kanal lari ayarliyorum duzenliyorum hemco kanal editoru ile yedekliyorum tekrar yeni yazilim attigimda cihazi resetliyorum yedeklemis oldugum hazir kanal listesini yukluyorum her guzel yukleniyor bittikten sonra noch yazisi cikiyor channel up yapiyorum nafile ondan sonra ugras dur tekrar 4 tane uydunun butun kanallarini tekrar bulup duzene sokayim diye ustelik stream yazilimda turksati otomatik arama bile yapamadim cunku listede turksat yok bile aynisi astra 3a ancak manuel arama yapabiliyorum bu is te ok suruyor adami canindan bezdiriyor bu yuzden aslinda fazla yazilim degistirmek istemiyorum
yav niye bu 1030 bu kadar dayatmali oluyorsunuz onceleri hiç boyle sorun yoktu hiç bir cihazın yazılımı çıkmadan 1030 larınki çıkıyordu şimdi ise verilmiyor bu işin içinde bir iş var ama hadi hayırlısı