Teşekkurler radakoglu
Teşekkurler radakoglu
Alıntı:
lidersozer Nickli Üyeden Alıntı
sirius uydusundaki hustler tv ve hustler blue var + özellik olarak:45:Alıntı:
Cartoon newworks-jstv var siriusta kingston 1-2 ***** kanal var astradaki müzik kanalları vs var sinyal olmayanlara bakamadık tabii easy tv orf vslere
ustadlar yukledim ama degisen hic bir sey olmadı
Srg swiss açmıyorsa keyler bölümünde keyler var manuel girebilirsiniz Yada hazır sofcam dosyasını atarsınız.Cryptoworks şifreleme sistemini kullananan DT haricindeki açılabilen sistemlerin keylerini girebileceğiniz menu eklenmiş ve varolan keyleriniz *** dosyasına yazılmış.Yazılımı atarsınız arkasındanda *** dosyasını yüklersinizAlıntı:
seyitcan Nickli Üyeden Alıntı
Mesela 5 derece doğuda Kingston paketi içindeki yayınlar Cryptoworkstur.Paket içinde Private gold kanalıda vardır.Bunun yanında hotbirddeki MTV ler de aynı sistemdedir ve keylerine sahipseniz seyredersiniz
10949 v 27500 cartoon network hotbird,12597 v 27500 jstv1-2 hotbird, arquiva paketi 12111 h 27500 sirius uydusu. bunlar açıktır.
Bunlara ilaveten Telstar12 15W Uydusundaki 11123 H 18386 ve 11150 H 18386 Paket yayınlar açıktır....(National Georafic-Reality-Extreme-*******)
Ye8000xcam0605 Yaziliminda Cw BolumÜ Nİye Yok Aydinlatrsaniz Sevİnİrİz İyİ ÇaliŞmalar
:pepper:Alıntı:
harun63 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ben yazılımı attım .cihazda sürekli kilitlenmeler olmaya başladı epey hatalar var .elektriği kesmeden düzelmiyor.saygılar
slam ustalar next 8000-xcam *** boto yuklyorum makina ön ışığı sabaha brağtım dha yanıor neypapmam gergır usalar sayglar
[email protected]