bende 120b var ve hd yi 3'e böldüm 30gb,30gb ve 60gb ve fat32 ile formatladım kayıt yapmada herhangi bir sorunum yok
Printable View
bende 120b var ve hd yi 3'e böldüm 30gb,30gb ve 60gb ve fat32 ile formatladım kayıt yapmada herhangi bir sorunum yok
next 2000 den harddiskle video kaydı aldım ancak gom playerden seyredebiliyorum bu kayıdı cd ye aktarmam için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
sağol kardeş
bende denedim kayıt yapıyor + mp3 ve jpg dosyalarını da oynatıyor...
ye2000 cx süper cihazım ve kingston 4 gb usb. diskim var. kayıtta sürekli kırılmalar yaşıyorum. nedeni ne olabilibir. saygılar
arkadaşım bilgisayarda olan filmleri önce mpg e sonrada ts. uzantısına çevirmen lazım ondan sonra flsh diske takıp izleyeblirsin çünkü receiver sadece ts uzantılarını gösterir.aşağıdaki bu programla önce mpege cevir sonra ts formatına .mpeg çevrilmiş filmi MPEG_Streamclip programıyla dosya aç de sonra çevireceğin filmi seç ondan sonra en altta convert ts yazar oraya tıkla
çevrrilmiş olan ts uzantılı filmi flash diske takıp uyduda rahattıkla izleyebilirsin kolay gelsin..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaş yardımın için sağolda niyetim usb.den film yada şarkı vs. izlemek değil tv. de geç vakit seyredemediğim açık oturum vs. gibi proğramları sonradan izlemek için kayıt. bunu kaydetmeyi güzel yapıyor. ama seyrederken kırılmalı olarak seyrediyorum. buda çok can sıkıyor. canlı yayındaki gibi seyretmek istiyorum. ama olmuyor.