bende 2006 yazında ameliyat oldum,hem doktordan hem hastaneden ,1 lira vermeden en güzel imkanları kullandım
Printable View
bende 2006 yazında ameliyat oldum,hem doktordan hem hastaneden ,1 lira vermeden en güzel imkanları kullandım
içlerinde iyi hastaneler olabilir ama geneli kötü paran yoksa sorun çok oluyo zaten hükümette her şeyi paralı yapmaya çalışıyo yeni kanunda hastaneler sınıflandırılıp parana göre gideceksin diyolar haydi hayırlısı ama gidişat hep paradan paralıdan yana yani işimiz yine allaha kalıyor arkadaşlar sağlıcakla kalın
Hayır arkadaşlar ben memnun değilim.çünkü sağlık hizmeti devletin asli görevlerinden biri olan sağlık hizmetinin paralı olması bence hiç adil değil üstelik özel hastanelere sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olan hastaların paralarını hem devletten alıyor fark adı altında birde vadandaştan alınıyor devlet eliyle hem vatadaş hem devlet sömürülüyor.devlet herşeyi satacak.sağlığı,eğitimi,herşeyi paralı hale getirecek.sonrada vatandaşından haksız yere yüksek oranda vergi alacak ve bu paraları vergi almadığı yabancı sermayeye yüksek faiz ile aktaracak,bi hatırlayalım geçici konan deprem vergileri ne oldu.ben diyorumki devletin asli görevi olan eğitim ,sağlık özeleştirilip paran kadar eğitim paran kadar sağlık olayına karşı çıkıyorum,eşitlik ilkesiyle bağdaşmadını düşünüyorum.
ben yurt disindayim ama tr deki hastanelerin içler acisi durumunu sahit oldum allah hasta olanlarin yardimcisi olsun
ben bunda dr yetersiz kaldıgını düşünüyorum fakat büyük eksiklikler var ama düzeltilemeyecek kadar degil bizlerinde üstüne düşen görevler var yeterince sagduyulu degiliz
hastahanelerdeki hizmetler tabiki yerine göre değişiyor ama genelde iç acıcı değil birde okullar acısından değerlendirme lerde bulunsak örneğin ders haneler olmadan öğrenciler başarılı olamıyor bu konudada bir anket yapsak nasıl olur bu tabi benim görüşüm herkes katılmaya bilir coook önceleri dershanemi vardı saygılar:49:
Özel hastahaneler hastaları yolunacak kaz gördükleri için kendi kendilerini bitirdiler.Böyle giderse kimse özel hastahaneye gitmez.
hayır ben buna katılmıyorum arkadaşlar bence hastanelerde iyi bır ilerleme var saglık sektorunde iyi bır adım atılmış tabı arkadaslar buda var ne olursa olsun şartlar ne kadar iyi olursa olsun bunu yapan bız ınsanlar oluyoruz yıne ınsan evladına denk gelmesen iyi muamele goremesın kım olursan ol ama 4 5 seneden buyana saglıkta iyi bır adım atılmış bence inşallah daha iyi olur
Valla hiç memnun değilim insanları soymak için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
Sağlık konusunda bari düzgün birşeyler olsa diye bakıyoruz ama o da olmuyor.
Para için adamı canlı canlı öldürürler valla .....