yazın domates kışın lahana ile hesap yapılırsa böyle cıkar
Printable View
yazın domates kışın lahana ile hesap yapılırsa böyle cıkar
önü başka ardı başka. inan inanabilirsen. ben inanmıyorum şahsen. saygılar.
Arkadaşlar, eflasyon sepenin içindekilere bir bakın, milleti iktidarların nasıl keriz yerine koyduklarını anlarsınız. Daha önceleri çalı süpürgesi filan vardı. DİE utandığından buna benzer birkaç kalemi çıkardı. Ama dinamit lokumunu çıkarmadı. Çünkü bizim millet sabah kahvaltısına dinamit lokumu olmadan asla oturmuyor. Onsuz karnı doymuyor. Zaten önceleride evleri çalı süpürgesiyle süpürüyordu hanımlar. Velhasıl bizi yönetenlerin hepsi gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. Medyada bizleri ikna etmek için sağolsunlar geceli, gündüzlü çalışıyorlar gariplerim. Di mi ama?
Saygılar.
arkadaşlar inanmıyosanız inanmayın ben 37 yaşındayım hayatım boyunca böyle enflasyon rakamı görmedim %80 lerden buralara gelmek bazı kişileri rahatsız ediyor herhalde kimse gocunmasın saygılar
Evet inaniyorum.
Inan mayacak ne var ki?
daha önceki insanlara inandinizmi allah askina simdi??
Gercegi konusalim.
Ben Türkiye'de kalmiyorum ve oy kullanmiyorum.
Ama geçmis senelere ve hükümetlere bakilirsa bu daha saglama benziyor.
Bence inanmali millet.
güvence vermeli.
Kime güveneceksiniz?
selamlar.
Türkiyedeki enflasyon verileri aldatmacadır.D.İ.Enstitüsü memurları amirlerinden korkularına gerçek fiatları hiçbirzaman yansıtmamakta veya gaile alınmamaktadırlar.selam ve sevgilerimle
acıklanan enflasyon oranlarına inanamıyorum.vergiler otomatik birkereye ömahsus artarsa..elektrik zammı %30 yakın..faturalar gelince toplamına bakın.çinmalları geldi.ucuz kalitesiz mallar arttı.ucuz olması alım gücünü artırmış gibi oldu.insanlarda..kıredilerle vakit gecirdigi icin simdilik..hayat güzel.ilerdeki enflasyon...cok yüksek....
ben inanıyorum çünkü fiyatlar yerinde sayıyor
benim merak ettiğim enfilasyos rakamlarının belirleneceği ürünlerini kim belirliyor insanların temel ihtiyaç ürünlerinin olması gerekmez mi? açıklanan rakamları ya kendileri için açıklıyorlar yada pazara markete çıkmıyorlar. yada beleş yaşıyorlar.doğrusu inandırıcı bulmuyorum.
bu ülkede yaşanan olaylara inanmak o kadar zorki bunada inanmadım. ama yapacak bir şey yok ipleri eline almış birileri oynatıp duruyorlar bizi tıpkı kukla gibi. AMA BİRŞEYİM FARKINDA DEGİLLER BURUNLARI UZUYOR.BU ARADA HEPİNİZE GÜNAYDIN.