Yazılım desteğine direk olarak söz vermeselerde satıcılar ve pazarlamacılar aracılığı ile söz veriyorlar.Bizim ülkemizde dün dündü, bugün bugündür diyenleri unutmayalım.
Printable View
Yazılım desteğine direk olarak söz vermeselerde satıcılar ve pazarlamacılar aracılığı ile söz veriyorlar.Bizim ülkemizde dün dündü, bugün bugündür diyenleri unutmayalım.
Arkadaşlar yazdıklarınızın tümünü okudum tepki göstermekte haklısınız ama hakaret dolu sözler de ne oluyor < ruhsuzlar > gibi sözler bu işi daha adabına uygun yapalım burası onurlu bir forumdur olur olmaz sözler yazmayalım bu sözler buraya yakışmıyor böyle devam edecekse yetkililerden bu konunun kilitlenmesini istiyorum saygılarımla
arkadaşlar memleket üç kagıtcı kaynıyor
ne olaçak bu sunny lerin hali sunny yetkililerine sorarım çözum varmı?
satılık sunny uydu alıcısı hemde bedava artık utanç verici marka
buraya konu açtık haklı tepkimizi duyurmak için.ama görüyorum ki tepkiler yeterli değil.biz toplum olarak hep hazırı seçtik. o yüzdende hep mağdur olmayı hakettik.duyarlı bir toplum olamadığımız sürece birileri bizi hep kullanır.kullanmaya devam eder.tabi diyecek başka birşey bulamıyorum......
Evet Bende de AT-7010 Dcı 12.01.A5 var nerdeyse 1 yıldır düzgün bir yazılım vermediler. doğru düzgün bişey izleyemiyorum.
bunlara ne desen anlamazlar çünki hani bir örnek var arsız yağmur meselesi.
yıllardır bunlarla mücadele ettik ama adamlar o kadar pişmişlerki verdiğim örnek misali.
bakın ekipleri tüm forumları geziyorum piyasada yoklar çünki milletin tepkisinden kaçıyorlar bir tane yeni eleman bulup onu halkın karşısına çıkarıp yazılım vermeye mecburlarmı dedirtiyorlar sonrada aylar sonra lütfedip yazılım verdilermi başımıza ahkam kesiyorlar.
onun için bunlar laftan anlamazlar evet tepkimizi verelim hemde fazlasıyla ama esas hakettikleri tepki artık bunların cihazlarını almamakla gösterelim.
zamanın birinde aynı hatayı goldmaster yaptı bakın piyasaya kaçtane cihazı satılıyor sıra bunlarda.
evet hem yazalım hemde cihazlarını artık almayalım.
sevgilerimle.