telofondan aldıkları sabit para az geldi şimdide görüntülü telefondan alacaklar.millet zaten sabit telofonları kapatıyor.
Printable View
telofondan aldıkları sabit para az geldi şimdide görüntülü telefondan alacaklar.millet zaten sabit telofonları kapatıyor.
kazık + teknoloji denince türklerden başka kim gelir severiz bazı kazık lüksleri hadi hayırlı olsun herkese
tabi kullanacağım babam annam gurbetda onları hersaat görürüm
:46: bence şimdilik lüx gibi görünüyo ve zaten msn denen şeyde var
ilerde herkeste olursa ve adsl gibi her yere dağılırsa neden olmasın ???
selam dostlar taminim herkes bu telefonlarla gørüsecek cünkü karsidaki güzel yüzleri gørmek icin yalniz zaman gerek??
biraz zaman gecsin iyice rayına otursun hele bi.ama herkesde olursa işe yarar bu alet. onun içinde bi hayli zaman gecmesi gerekmezmi arkadaşlar... saygılar...
yahu millet ev tlf.nasıl kapatırırm onun peşinde bide işi yokda görüntülü konuşma yapacak.msn faazlasıyla yetiyor zaten.bu telekom normal telefonda soyup soğana çeviriyor artık onda ne yapar meçhul sabit fiyat 20-30 ytl civarı olur herhalde
yemezler telekomun bu numarasını
Msn varken ne gereği var ki msn olmasa bile ayda 39 ytl görüntü için vermem veremem.Zaten bu görüntülü telefonu talep edenleri de pek anlayamıyorum ne gereği var ki bu görüntülü telefonun pek tutacağını zannetmiyorum ha ne olurdu adsl şart olmasaydı adsl bağlantısı olmayan msn kullanamayan evler den talep olurdu ama bu şekilde fazla talep olacağını sanmıyorum.