paylaşım için tesekkürler
Printable View
paylaşım için tesekkürler
link sağlam sanırım hata bende
linklerde problem yok.
tekrar denemekte fayda var.
ustam ben linkleri sorunsuzca indirdim.yanlız su problemle karsılastım 1.partı indirdikten sonra direk 5. parta geciyor ve dosya masa üstüne geliyor .sonra 2,partı actığımda yine 5,parta gecip masa üstüne gelmedi benim anlamadığım diğer partları indirdirdiğim halde diğerlerini açmayacakmıyız konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Slm Ben Xp Ye Parola Koyayım Dedim şimdide Kaldıramıyom Kullanıcı Hesaplarına Bakıyom Parolayı Kaldır Yazmıyor Nasıl Kladırabilirim Parolayı Yardımcı Olursanız Sevinirim:)
Başlat>Çalıştır aAlıntı:
'' control userpasswords2 '' yaz.
Çıkan ekranda "Users must enter a user name and a password to use this computer" seçeneği var (Sendeki türkçeyse "kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için bir kullanıcı adı ve parola girmek zorundadır" .Onun tikini kaldırıp tamam de. Sana kullanıcı adını ve parolanı soracaktır. Bunları da girdikten sonra artık windows başlarken direk açılır.
:sunglasses2:
tşkler oldu. bir sorum daha olacaktı unutulan internet şifresini nasıl kaldıracam
paylaşım mükemmel teşekkürler
laptopa perfecti kurdum winapı veya media player kullandıgımda tümünü yürüt diyorum fakat öge taşı diye bir bölüm açılıyor ancak bu bölümü kapattığımda yürütüyor bu problemin çözümü vamı arkadaşlar yardım bekliyorum