ben zaten kiseye tavsiye etmemiştim
ilk baştan belliydi kandırdılar
:tomato:
Printable View
ben zaten kiseye tavsiye etmemiştim
ilk baştan belliydi kandırdılar
:tomato:
Free sansuinin koyunu şimdi çıktı d smartın oyunu.
Kesinlikle kandırma ticareti yaptıkları
kanallar kutuya bir kere para verilince izlenecek denildi.
D smart ilk çıktığı dönemlerde D-smart Ceo su Bir haber kanaında verdiği demeçte sadece ve sadece Super lig maçları alınması durumunda Ücret alınabileceğini, bununda kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli olduğunu ve anlayışla karşılanacağını belirtmişti
Digiturk platformu ile aynı kefede tartılmasınıda anlayamıyorum. Digi çıktığı ilk gunden bu yana zaten ticaret anlayışını dobra dobra söyleyen bir kuruluş bence. yani 50yse 50 100 se 100 paralıyım demiş ve çeşitli kampanyalar ile çeşitli sınıflandırmalar sayesinde her keseye uygun platform çıkarmaktadır. Ama D-smart öyle değil. Mesela yeşilçam tv aynı filmler devamlı tekrar tekrar gösterilirken Yeşilçam XXX diye bir kanaldaha açıyor. bu gidişle her kanalın bir alternatifini çıkarıp paraya çevirecekleri işi bu çok net... ve dier kanal sadece tekrarlardan oluşacak
Gene digi ile kıyaslayacak olursak En düşük abonelik fiyatı olan 9,90 lık aboneliğinde verdiği farklı kanallardan National , turkmax, hallmark gibi kanallarda en azından aynı yayınlar gösterilmemekte.... peki ya -Smart???
benim amacım digi yi övmek deildir. Dikkat cekmek istediğim ticaret anlayışındaki aldatmacayı öne surmektir. iki kurum var biri yalanlarla piyasada diğeri ise her zaman paralıyım ama kampanyalarımı yaparım diyenlerden. Her ikisinide kullanıyorum. bunun haricinde card sharing de kullanıyorum. 3 uyducihazım var ve DSMART tamamen palavra... Kimseye tavsiye etmem. 300 ona vereceğinize 110 vern pcnize skystar 2 takın yada 300verin dreambox alın kat kat iyidir
Dsmart sadece Lig maçlarını alınca para olması doğaldır. Geri kalanından para talep etmesi onların sadece üçkağıtçılık anlayışlarını temsil eder... Zaten Doğan yayın kuruluşlarının bu gidişle nereye varacağından şüpheliyim ben.
Bu guzel konu başlığı ve anket içinde site yönetimine teşekkürler.
bence kandırmadı çünkü kelime oyunu yaptı faturasız dedi ücretsiz demedi ben duymadım zaten dogan gurubu denince durun 3 saat düşünün
ben bu firmanın pek !!! şerefli !!! sahibine itimad etmiyorum hemşerimdir kendisi babsı alim bi insan mış alimden zalim zalimden alim olabiliyomuş dansöz gibi bi yaratık Allah ıslah etsin bu işin sonunda ücretlendir me olur gibime geliyo dalavere yapar yani
star tv kanallarını aydın doğan'ın daha toplamaya başladığı ilk gün
bir platform çıkacağını ve ilerde sansui free tv'den daha büyük bir fiyasko
ve ticari balon olacağını söylemiştim.
Evet, Tüketiciyi kandırdı, kandırıyor ve kandırmaya devam edecek.
tüm paralı platformlara; HAYIR...
kesinlikle kimse gazete ve forumdakişlere kulak asmasın d-smart kullanıcılarına kesinlikle fatura ve para talebinde bulunulmadı bulunulmayacak eğer kontörlü kanalları izlemek istemezlerse kimse para istemiyecek olay bunda ibaret.
arkadaşım eğer d-smart kullandıysan ve evine fatura geldiyse öle konuş lütfen
''kontörlü kanalları izlemek..''
bedava değil oluyor sonuçta.
bedava kısım , izle-öde olayı; diğer platformda da vardı
ve hani ortaya çıkarken milleti bundan kurtaracaktı??