Alıntı:
evet ankette GS.görünüyordu ama sonuç belli
zaten cok sevinmiyorum.maç bitti.***if zamanıda gecti bence püf noktası gs nin formunun zirvesinde olması ve benfica macından sonra yapılan açıklamalar.
a.polat 3 ten fazla atmayız eğer atarsak stad yıkılır o zamanda uefa finalini burada nasıl oynarız vs vs..
Acıkcası 1,0 olunca biraz panik 1,1 olunca korkmadık ama 4,1 aldık macı
maç öncesi FB'li medya ile FB'li taraftarlar bütün anketlerde bilinçli olarak içi doldurulmuş aslan balonunu hava gazı ile şişirdiler, bunun sonucunda da GS nasıl olsa kesin yeneceğim havasıyla maça çıktı. Bunu bilen FB de aslan'ın havasını her zaman olduğu gibi kolayca alıverdi.
İyiki varsın GALATASARAY sen olmasan FENERBAHÇEM kendine gelemeyecek.
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:İşte gercek taraftarlık gercek forum anlayışı budur.kufur yok,kotu slogan yok,sataşma yok,fatızım yok.ne guzel olgular ki yenılen yenenın basarısını kutluyor.ben tek tek arkadaslara tesekkurlerımı sunarım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. un farkıda burada;farkımız tarzımız Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bas tacımız ornek uye yetkılı ınsanlar olarak supersat a yakısanı gostermeye devam edıyoruz,dıger forumlardakı gıbı fanatızım ve sacmalıklardan yoksun tertemız bır futbol spor anlayışımız var.Bende gecen sezon sonunda gs sampıyon oldugunda cabbarının manı kazanında enbuyuk gs dıye bır dortlu yazıp nara atmıştım çunku gs hak etmişti.saygı ve sevgılerımle dostlara selam, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. a devam...:45: :present:Alıntı:
[QUOTE=zekı62;366701]USLU-ÜSTÜNEL KAVGASI
ŞEREF Tribünü’ndeki 2. olay ise basbayağı kavgaya dönüşüyordu.. Selçuk’un golüyle F.Bahçe 1-1 beraberliği sağlayınca, yan tribünde _bUNLARIN HerzAmANKİ HalleRİ F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ayağa kalkıp sevindi.. G.Saraylılar’ın iddiasına göre “Nasıl geçirdik?” dedi.. Onun bu sevincine Şeref Tribünü’nün 3. sırasında oturan G.Saray Asbaşkanı Haldun Üstünel ayağa kalkıp müdahale etti, “Küfretme, otur yerine” diye bağırdı.. Uslu ile Üstünel, yaklaşık 1 dakika atıştılar, hatta Uslu cam panelin üstünden atlayıp Üstünel’in yanına gitmeye çalıştı.. Olayı gören Aziz Yıldırım,(Büyükbaşkan dedikleri BU) Üstünel’e önce “Sus” işareti yaptı.. Susmayınca yanına gidip “Otur oturduğun yerde.. Bir daha konuşursan seni dışarı atarım” tehdidini bile savurdu.. Üstünel’in yanındaki Adnan Sezgin’e de “Tutun, kontrol edin bunu” uyarısında bulundu.. Polat’ın olaya hiç müdahale etmediği gözlendi.
11 Kasım 2008 Salı, 07:59
Derbi sırasında F.Bahçeli Mahmut Uslu ile G.Saraylı Haldun Üstünel arasındaki kavga Protokol’ü birbirine kattı. Başkan Aziz Yıldırım da olaylara karışınca gerginlik tavan yaptı
Türkiye, F.Bahçe’nin 4-1 kazandığı derbi kadar, maç sırasında Şeref Tribünü’nde iki takım yöneticileri arasında yaşanan olayları da konuşuyor.. Vatan gazetesinde yer alan habere göre, G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu arasında yaşanan tartışmayı duyurmuştuk.. Sıcağı sıcağına gelen bilgilerin bazılarını teyit ettiremediğimiz için olayın sadece Şeref Tribünü’ndeki ilk bölümünü yazmakla yetindik.. Bugün ise 32 kısım tekmili birden, Şeref Tribünü’ndeki F.Bahçe-G.Saray savaşını aktarıyoruz:
2. DAKİKADA BAŞLADI >
Maçın henüz 2. dakikasında Lincoln’ün attığı gol, Kadıköy’de şok etkisi yaratıyor.. Şeref Tribünü’nün hemen yanında yer alan F.Bahçe yönetimine ait özel tribünde maçı izleyen Mahmut Uslu havaya fırlıyor.. Asisti yapan Arda’nın topu elle aldığına inanan Uslu, tribünde dalgalanma yaratıyor.. G.Saraylılar’ın iddiasına göre küfür de ediyor.. Neyse güçbela sakinleştiriliyor, yerine oturtuluyor.. 6. dakikada Selçuk’un attığı golden sonra yine havaya fırlayan Uslu, yine G.Saraylılar’ın iddiasına göre “Nasıl geçirdik?”le başlayan, daha sonra bütün G.Saraylılar’ı kapsayacak şekilde küfürler ediyor..
DENİZ BAYKAL ŞOKTA
Haldun Üstünel, o sırada Şeref Tribünü’nün 4. sırasında.. Şeref Tribünü ile Uslu’nun oturduğu yerin arasında alçak bir cam seperatör var.. Üstünel ayağa kalkıp Uslu’ya hitaben “Ne küfrediyorsun terbiyesiz herif, otur yerine” diye bağırıyor.. Uslu, o gürültüde güçbela bu uyarıyı farkedip, sesin geldiği tarafa dönüyor ve Üstünel’in iddiasına göre “gözünün içine baka baka G.Saraylı yöneticiye ana avrat küfrediyor..” Ve Uslu o anda diğer koltuklara basarak Haldun Üstünel’in üzerine yürümeye çalışıyor. Üstünel ise “Gel gel. Ne yapacaksın görelim?” diyerek Uslu’nun manevrasına aman vermiyor. Olayları şaşkınlıkla izleyen ve Mahmut Uslu’ya yakın oturan CHP Başkanı Deniz Baykal, Abdurrahim Albayrak’a “Aman G.Saray yöneticisini tut, olay çıkmasın” uyarısında bulunuyor..
‘BAK, DIŞARI ATARIM’
Olayın büyüdüğünü gören F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise oturduğu yerden 3 sıra arkasındaki Üstünel’e “Sus, tamam” işareti yapıyor.. Uslu, “Ben sana küfretmedim” dese de Üstünel susmuyor, bağırmaya devam ediyor.. Aziz Yıldırım yerinden kalkıp Üstünel’in yanına gidiyor ve “Tamam, sakin ol” diyor.. Üstünel sakinleşmeyince Sezgin’den yardım istiyor, “Tutun, kontrol edin” sözleriyle.. Yine olmuyor, Üstünel “O herif anama nasıl küfreder?” diye bağırıyor.. Gerginliğin arttığını farkeden Yıldırım, “Otur oturduğun yerde.. Bir daha konuşursan seni dışarı atarım” deyip yerine gidiyor.. Ortam sakinleşmiş gözüküyor..
Kavganın ikinci raundu, Şeref Tribünü’nün kabul salonunda yaşanıyor.. Yıldırım, biraradaki G.Saraylı yöneticilerin arasından Üstünel’i yanına çağırıp “Haldun, niye bu kadar sinirlendin? Şu işin doğrusunu bana bir anlat” sorusunu yöneltiyor.. Yıldırım’ın koltuğunun kenarına oturan Üstünel, konuşmaya başlıyor.. Hatırlatalım, olay Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın önünde cereyan ediyor.. Anlayın Şeref Tribünleri’nin ne kadar güvende olduğunu:
AZİZ YILDIRIM: “Bu görüntüler bir yöneticiye yakışmıyor..”
HALDUN ÜSTÜNEL: “İyi de başkanım, sizin yöneticiniz ana avrat küfrederse ben de böyle çileden çıkarım tabii ki..”
YILDIRIM: “Etti mi gerçekten?”
ÜSTÜNEL: “Hem de gözlerimin içine baka baka etti..”
YILDIRIM: “Sana değildir.. Hem Sami Yen’de bizim ne anamız kalıyor ne babamız.. Kimse müdahale etmiyor.. Burada ben engelliyorum ama..”
ÜSTÜNEL: “Olur mu canım, terbiyesiz herif bana da, hakeme de, bütün G.Saraylılar’a dümdüz gidiyor.. Taç atışına bile küfreden adamdan ne beklersiniz ki? Bize her maç küfrediyor burada.”YILDIRIM: “Sen ona uyma..”
:angry8:
ÜSTÜNEL: “Başkanım ben anama, aileme küfür ettirmem. Devam ederse de yapacağımı bilirim.”
YILDIRIM: “Ne yapacakmışsın!”
ÜSTÜNEL: (Yıldırım’ın kulağına eğilerek) “Onu gece evinden alır, döverim.”:8[1]:
YILDIRIM: (sesi yükselmeye başlar) “Bu ne biçim laf! Sen kimi evinden alıyorsun, öyle kolay mı bu işler? Kendine gel.. Ben seni evinden alırım..”
‘USLU YÜZÜNDEN!’
Haldun Üstünel, “Olaylar Mahmut Uslu’nun otokontrolünü kaybetmesinden dolayı yaşandı. Çok üzgünüm. F.Bahçe’yi aldığı galibiyetten dolayı kutlarım. Diğer F.Bahçeli yöneticilere de teşekkür ederim” dedi.
Olayın kahramanlarından Mahmut Uslu da şu açıklamayı yaptı: “Benim maç izleme şeklim biraz hararetli.. Ama kimseye, özellikle Üstünel’e küfür filan etmedim.. Geçen seneki maçta da aynısını yaptılar, ortalığı böyle karıştırıyorlar..”
HTSPOR