Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cihazına uygun olanı 12.01.A5 yükleyeceksin ve güncel K€Y yükleyeceksin
arkadaşlar sitede yeniyim makianımın markası 1030 dcı sky sunny hangi yazılımı, hangi programla atmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
:49: sevgili üstadlar next 2005 dcı cihazım var
sanny 7010 dcız (at-12.01.a5) yazılımı yüklü
elle *** girmeye çalıştım Exit dediğimde sistem sürekli
Başa dönüyor ne yapmam gerekiyor.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
sevgi ve saygılarımla
arkadaslar goldmaster 7400 cım model uydu cıhazı var 12 03 a5 ten 12 01 a5 yanı stream menu yapacagım fakat yazılımı bulamadım yardımcı olursanız sevınırım hangı stream menuyu yuklemelıyım tsk ler
arkadaşlar sunny 1030 dcı sky için hazır kanal listesi mevcut mu bilgisayardan atabileceğim benim makinada atv ve tv5 gibi kanallar yok bunlarıda bir tülü yükleyemedim hazır kanal listesi varsa sevinirim
Arkadaşlar 12.01.a5 H/W 'li cihazıma 1. mesajdaki uygun yazılımı yükledim fakat hem türksat'ta hem hotbird' de sinyal seviyeleri sıfıra düştü hiçbişey izleyemiyorum. Acaba atladığım veya yapmadığım bişeymi var?
:warn: :warn: :warn: :warn: :warn:
Arkadaşlar sorun kalmadı teşekkürler
selam arkadaşlar bendeki 1030 sky 6.19 loader versiyonlu cihazıma en son 2005 yılında yazılım atmıştım o yazılımla şu an türksattaki biss leri açıyor bu eski emu ile digi tv yi açabilirmiyim ona göre thor uydusuna ayar çekicem cevaplarınızı bekliyorum