Bakın güzel kardeşlerim sizler buraya, soğumaya gelmişseniz ben n'apim? Bu sitenin sahibi benim veya değil. Ama konu başlıyla ilgili olmayan mesajları araya sıkıştırdığınız zaman olmuyor. Adam alakası olmayan "HERYEREKON" davasını bile araya sıkıştırıyor görüyorsunuz. Benden ne yazmamı bekiliyoryorsunuz ki? Ben bugüne kadar absürt mesajlar dışında bana yapılan eleştiriler dahil hiçbir konuyu silmedim veya o kişiyi banlamadım. [B]Bu benim demokratik anlayışıma ters bir durumdur. Ancak şirazesinden çıkan konu ve mesajları silerim. Arkadaşlara da dediğim budur. Peki size ne kardeşim, Aziz Nesin'in ateist olup olmadğından? Ben bir müslüman olarak tabi ki, müslüman doğmuş bir insana elbette rahmet okuyacağım. Sizler nasıl çalıp çırpan hırsızlara rahmet okuyorsanız! Bilmem anlatabildim mi? Sonra siz niye alındınız, Uğru Mumcu'dan, Hablemitoğlu'ndan? Size de soruyorum, hangi kitaplarını okudunuz ki bu kadar alınganlık gösteriyorsunuz? O zaman siz bir yazar önerin. Ama yeri bu konudan başka bir konu olsun
Saygılar.
[/B]