Atatürkü sevmiyorum diyenlere.
Alıntı:
Önceki akşam kanallar arasında gezerken, malum medyanın bir kanalında Lozan tartışılıyordu. Kanal adı vermiyorum, çünkü o kanalların müdavimleri belki açıklarlar diye düşünüyorum. Bizim 1800'lü yıllardan bu yana karnını ve beynini İngiliz Sterliniyle doyumuş damarın bir yazarı, veryansın ediyordu. Kanala Yeniçağ yazarı Altemur KILIÇ (KILIÇ ALİ PAŞA'NIN oğlu) telefonla katılarak bu ingiliz sterliniyle karnını doyuranların damarından gelen yazara sorusu "Atatürk hakkınızdaki görüşleriniz nedir?" deyince adamın cevabı: Ben Atatürk'ü sevmiyorum"du. Ve Lozan bir hezimetti! Zatı şahanelerine göre! Çünkü Oniki Adalar kaybedilmişti. Böylesine alçakça, sinsice ve yılanca bir düşünce olamazdı. Artık olabiliyordu. Çünkü Taaa o yıllardan Saidi Kürdi(Nursi)nin günümüze uzanan zavallı şahaneleri o zamanki tarihi, okumkatan imtina eden kullara, böyle açıklamalarda bulunuyordu. Oysa tarih bambaşka bir şekilde anlatıyordu. Biz Oniki Adayı 1911 yılında Uşi antlaşmasıyla(İsviçre) İtalyanlara bırakmıştık. Ulan Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz herifler, o zaman Atatürk mü vardı ki, o adaları İtalyanyanlara verdi? Tabi bu antlaşmayı Filistin topraklarını Yahudilere vermeyen ünlü padişahımız Abdülhamit'in imzaladığını gizleyerek; sanki, Oniki Ada bizdeymişte Lozan'da vermişiz gibi alçakça ve haince bir düşünce ile gençlerimizin beyni karıştırılmak istenmektedir. Lozan'a giderken en önemli sorunun İstanbul Boğazlarının ve Musul'un işgaliydi. Öncelikli olarak buraların kurtulması gerekiyordu. Boğazlar kurtarılmıştı ama Musul hala ortada kalmıştı! Oniki adaları verseler bile oraya gidecek bırakın gemiyi, sandalımız bile yoktu! Üstelik buraları işgal edenin de, İngilizlizlerin olduğu gerçeğini bu milletten gizlemenin kime yarar sağlayacağını sizlerin taktirine sunuyorum. (Kaynak: İngilizseverler cemiyeti ve kurucuları yazarını şimdi hatırlamıyorum ve Celal ŞİMŞİR'in Malta Sürgünleri Kitabı)
Tüm bunları daha detaylı bir şekilde "24 Temmuz Lozan Antlaşması" gününde yazacaktım ama, o adamın böyle konuşması bunu yazmamı daha erkene aldı. Bilgilerinize.
Saygılar.
--------------------------------------------------------------------
Atatürk'ü İnkar edenlerin,Cumhuriyeti yıpratanların,Amerikanın kucagına oturanların,Dini,imanı,kuranı,kullananların ve din için yapılan herşey mübahtır diyen zihniyetin,ALLAH belalarını verir inşallah.Türkiye sokakta bulunmadı.Açsında Kurtuluş ve İstiklal savaşlarının nasıl kazanıldıgını bir okusunlar.Degerli arkadaşlar Bir ülkede müslümanı müslümana,kardeşi kardeşe kırdıkmak isteyenler,Deniz feneri yolsuzlugunu,damadına pırlanta işyerleri,ogluna gemicikler,daha neler neler,bunlar asla ve asla müslüman olamazlar,bu ergeç ortaya çıkacaktır.Cumhuriyet döneminde yapılan tüm gelir getiren Tüpraşlar,petkimler,limanlar,ptt ler,tekeller satıldı,85 yılda 175 milyar dolar olan dış borç 550 milyar dolar olmuş,milleti sadaka develetine çevirmişler, Sonrada Atatürkü tanımıyorlar, Türkiyemizi seviyoruz diyorlar,Herkes şapkasını önüne koysun düşünsün.Böyle müslümanlık olurmu. Bunları inkar eden müslümanım diye geçinenlerin ALLAH bin türlü belalarını versin inşallah.
Atatürkü sevmiyorum diyenlere Neyzen Teyfik'in cevabıdır. Özgür bir ülkede yaşamak gibisi yoktur.Herkes bir daha düşünsün Lütfen. Saygılarımla
BE HEY DÜRZÜ
Ne ararsin TANRI ile aramda!...
Sen kimsin ki orucumu sorarsin?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Basi açiga niye türban sorarsin?
Raki, sarap içiyorsam sana ne.
Yoksa sana bir zararim, içerim.
Ikimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem sarhosken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,