nasıl derler seriatın kestıgı parmak acımaz.kanunlara yasalara uyacaz.adalet yerını bulacak.hayırlı cumalar.
Printable View
kardeş geçmiş olsun
kardeşim geçmiş olsun hiç teleşlanma bu olaysenin başına gelmiş bizimde başımaza gelebilirdi şu anki ortam öyle bi ortamki insan yolda yürürken katil olur .................ya ailen ile gezerken başın belaya giriyor sen kafana takarsan senin için kötü olur kafana takma kardeş en iyisini yapmışsın neyseki dava ertelenmiş böyle olursa karar yüce yargının senden yana olmasını temenni eder kendine iyi bakmanı isteriz ( çünkü formumda sana ihtiyac var ) ben şahsım olarak tekrar geçmiş olsun allaha emanet ol kardeşim :present: herzaman yanındayız
sarıkanaryam geçmiş olsun.
Değerli kardeşim,ben kesinlikle senin içeri gireceğine ihtimal vermiyorum.Sen yapılacak olan en iyi hareketi yapmışsın.Gençliğimiz elden gidiyor.Seninde daha evvelki mesajlarında söylediğin gibi zibidi bir gençlik geliyor ne yazıkki.Bu yüzden aklı selim olan bizler bu gibi zibidilerin yaptıkları karşısında sus pus olursak daha vahim durumlarla karşı karşıya kalırız.Bu gibi hareketleri yapanlara haddini bildirelimki meydanı boş sanmasınlar.Ellerine ve kafana sağlık.......
arkadaslar cok sagolun eksık olmayın.bu hayatta sızler gıbı samımı dostlarım olmasından dolayı gurur duyuyorum hem forumla hem kendımle.saygı ve sevgılerımle.Alıntı:
yok avukat olayına gırmedım ben avukatlarada fazla guvenmem.degılmı onca ıscı haklı ıken mahkeme oncesı ısverenle el şıkışan onca tuyu bıtmemıs yetımın hakkını yıyen avukat.yanı hepsı oyle olmasada ben guvenmıyorum kendı kapatısem yeter.Alıntı:
abı bu arada ıyı dıleklerın ıcın sagolasın.