arkadaslar fener sahaya arogones sız cıkarsa beşiktaşı yener,ama arogones kulubede oldugu an fener 1-0 yenık baslar.her ıkı takıma basarılar.:49:
Printable View
arkadaslar fener sahaya arogones sız cıkarsa beşiktaşı yener,ama arogones kulubede oldugu an fener 1-0 yenık baslar.her ıkı takıma basarılar.:49:
fenerrrr
hekesin bildigi gibi fenerde suan deprem oluyor ve beşiktasta cok formda
derbi macların havası baska olur ama istatiskler beşiktas diyor
bu maç ta erken gol bulursa beşiktaş farka gidebilir :clap2:: :45:
bu seneki fenerbahce galatasaray maçına da öyle diyorlardı ne oldu dkk 2 gs 1 dedilerki dediğimiz oluyor dkk 6 ne oldu 1-1 sonra ne oldu 4-1 fener aldı derbi maçlarında neyin ne olacağı belli olmaz diyorum ben
B J K Taş Tabiki
:wave: (BİR GALATASARAYLI OLARAK)
NASIL GALATASARAY KARŞISINDA FENER ŞANSLIYSA FENER KARŞISINDADA HER ZAMAN BEŞİKTAŞ ŞANSLIDIR.ŞANSININ VE FENERLİ FUTBOLCULARIN YARDIMIYLA %75 BEŞİKTAŞ BU MAÇI ALIR VE :wave: FENER VE GALATASARAYA :wave: BY BY DER.
Yer siyah
Gök beyaz
HER ZAMAN
BEŞİKTAŞ
fener bitmiş hiçbir şey olmaz fenerden ALIR BJK
fenerin kaybedecek birşeyi yok beşiktaşın kaybedecek çok şeyi var mesela şampiyonluk
fenerbahçem diyorum,gönlüm öyle istiyor ama aslında mantığım beni tasvip etmiyor çünkü bu dede ile bu takımdan hiç bir beklentim yok,herşeye rağmen beşiktaşı her iki maçtada yenebilmek ihtimali beni mutlu ediyor ve koskoca bir sezon boyunca bu iki galibiyet bana herşeyi affettirir diyorum..
Bir Fb li olarak malesef takımın gidiş hattının kötü olması denklemlerin bir türlü oturmaması nedeniyle Bjk nin kazanacıgını zannediyorum.