tekrar soruyorum arkadaşlar bu yazılım atlanta 3400d cı pro ya yüklenebiliyormu yani (dreamsoft veya metadream yazılım) her ikiside atılabilirmi bu cihaza...
tekrar soruyorum arkadaşlar bu yazılım atlanta 3400d cı pro ya yüklenebiliyormu yani (dreamsoft veya metadream yazılım) her ikiside atılabilirmi bu cihaza...
:computer: :sunglasses2: başladık bakalım şu balıklar nasıl tutuluyormuş ucurulacak cihazlar ve ötesineeeee :)Alıntı:
ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı
meta kullanAlıntı:
digitech5 Nickli Üyeden Alıntı
önceden sunny kullanıyordum arkadaşlar AKAİ METEWARE TABANLI 9500 CI tavsiye ettiler USTALAR sizce nasıl mkine birde buyazılımlar bu makineye uyarmı bu makinenin öz. nelerdir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
yazılımı sunny cihaza atmayacağım önceden sunny kullanıyordum onu başkasına verdim beğenmediğim için arkadaşlar AKAİ 9550 CI önerdiler bende makine hakkında bilgim olmadığı icin bazı bilgiler edinmek istedim özellikle yazılım desteği bakımından bazı arkadaşlar next dediler fakat bir haftadır internette yaptığım araştırmalara ğöre METEWARE TABANLI CİHAZLAR yazılım desteği bakımından en iyi cihaz gibi geldi
Bence Mepg 4 HD TV Özelliği Olan bir cihaz almanız daha iyi bir yatırım olacaktır..!
ben Kütahya Simav ilcesinde oturuyorum sizin dediginiz cihazın buralara ulaşması zor AKAİ cihazı şipariş vereli bir hafta oldu hala gelecek onun için sizin dediğiniz Mepg 4HD TVözelliğine sahip cihaz 2 sened ancak gelir yinede sizin söylediğiniz cihazın fiatı ne alemde acaba öneriniz için yinede teşekkürler
Teşekkürler
meta dream 1.5.8 upd 12.5.2006 bunda tv kabo vaemı