nasıl olacağız.ne yapmamız gerektiği belirtilmemiş.
Printable View
nasıl olacağız.ne yapmamız gerektiği belirtilmemiş.
Ben de süper kullanıcı olmak istiyorum.Sayfalardaki sabit ve ekranı kaplayan reklamları görmekten bıktım zaten.
tüm süpersatforum üvelerimize hayırlı olmasını dilerim forum ekibinin başarılarını içten dilerim ve allahhtan salık dilerim
Katılım yap ömür boyu görmeyin 82 bin uyesi olan gunluk girişi 7000 olan bazen 15000 kadar giden ve aylık baya miktar kendi sunucusuna para ödeyen bir site olarak yayın yapıyoruz acılan sitelerin cogu 1 seneye kalmadan kapanıyor.Sitelerin devamlılıgı reklamlara bagldıır reklam etki alanları en cok nere ise firmalar onu tercih ediyorki bizimde bu durumda yapacak birşeyimiz yoktur arkamızdada koskoca sponsor holding firmaları olmadıgı için bize bu konuda negatif kimse yaklaşmasın lütfen herkes katılım yapsın birparçanın ucundan tutsun bizde gerekeni yaparız zaten
önemli olan hizmet aldığın yere hizmet vermektir.tabiki elimizden gelen neyse onu vermeye hazırız.süper members arkadaşlarımızı canı gönülden kutlar başarılar dilerim.
herkese hayırlı uğurlu olsun... keşke eskisi kadar vaktim bol olsada eskisi kadar çok katkı yapabilsem ama maalesef bu yıl pek fazla katılımcı olamadım... :(
Supper membberse bende üye olmak istiyorum ama nasıl..