Paylaşımınız için Teşekkürler. Ayrıca Win 7 de aynı kullanılabiliyor. Sadece İnternet protokolü sürüm 4 (tcp/ıPV4) De girilecek.
Printable View
Paylaşımınız için Teşekkürler. Ayrıca Win 7 de aynı kullanılabiliyor. Sadece İnternet protokolü sürüm 4 (tcp/ıPV4) De girilecek.
Arkadaşlar bende 2 gündür denedim bir türlü tutturamadım benim Goldmastar 9600 cıhazıma kabul ettiremedim 8888 8844 girdim olmadı 00 8888 8844 girdim gene olmadı tamam bem biraz teknik bilgim az ama bu işin uzmanı arkaqdaşta denedi tutturamadı onun bildiği bır formülle girdi odo her şifreyi çözmüyor benim durumum içinde yardımcı olrsanız saygı duyarım paylaşımlar için candan teşekürler emeğe saygılar...........
bende denemedim ama güzel bir şey paylaşım için teşekkürler
paylasım için tesekürler
teşekkürler
Tesekürler
cokgüzel oldu teşekkür ederim
Alıntı:
özellikle denedim. 8mbit hızım var. bir dosya çekerken 850kb hızı görmemiştim. bu dnslerle gördüm. ve ayrıca youtube gibi sitelerdede donma olmadan daha hızlı bi şekilde ön bellekleri dolarak izleyebiliyorum. ama normaldede benim hızım zaten 6mbit civarındaydı..
arkadaşlar bu dns yi değiştirince herhangi bir ücret felan almasın google bizden .acaba bilgisi olan varmı deneyecem ama ekstradan bir fatura çıkartırlarsa yandık demektir .bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.