sen diyorsun ki koyun gibi nereye sürerlerse oraya gidelim kusura bakma ama ben koyun değilim.
Printable View
yasasin tsk defolun yobaz takimi.
belontis burada hepimiz arkadaşız ve bir konu hakkında paylaşım yapıyoruz her insanın fikri bir olacak değil o yüzden senden ricam ve herkesden ricam fikirlerimizi ve düşüncelerimizi yazarken kırıcı usluplar kullanmayalım !
alperen herkes müslümanlığını yaşamakta serbesttir yapılan ibadet ve inanç allahla kul arasındadır ben tekrar ediyorum hiç kimse başına örtü takıyor diye yargılanamaz ve dışlanamaz o onun inancıdır ve saygı duyulmalıdır hiç birimiz koyun değilsek o zaman bu örtü ile sınırlı kalmasın bende diyorumki yıllarca iktidara gelenler zam dedi sustuk haburda asker kanı dökenlere halay çektirdiler sustuk bu gün işsiz kalanlar sgk dan yanlızca 10 gün faydalanabilecek deniyor yine susuyoruz devlet ATADAN KALAN tüm yerleri satıyor ve özelleştiriyor yine susuyoruz köylüye yapılan onca eziyete ve çileye susuyoruz çöpten ekmek toplayanları görüp yine susuyoruz hakimini savcını ismail tarikatı hakkında soruşturma yapıyorlar diye içeri atıyorlar susuyoruz rahmetli türkan saylan gibi kanser hastası bir insanı türkiyenin en büyük değerlerinden birini ergenokoncudur diye soruşturmaya alıyorlar yine susuyoruz ama iş tsk ve başörtüsüne geldiğinde nedense isyan ediyoruz bana bunun mantığını biraz anlatabilirsen sevinirim hayırlı akşamlar!:49:
nedir bu son günlerdeki ordu düşmanlığı acaba hiç düşündünüzmü?
aynen abi fikirlerimiz ne olursa olsun bizler bu form çatısı altında arkadaşız,abi kardeşiz dolayısı ile paylaşım yapıyoruz ve benim bu forma değer vermemin sebebi buradaki sağlam dostluk hatta dostluk ötesi kardeşlik fikirlerimiz birbirinle uyuşmayabilir saygı duyarım ama bizim formumuzun özelliği, bir arkadaşımızın başına bir iş geldiği zaman herkes tek bir yürek tek bir bilek oluyor bir arkadaşımızın üzüntüsü varsa tüm form dostlarımız üzülüyor bir arkadaşımız müjdeli bir haber verirse hepimiz seviniyoruz belkide beraber ağlıyor beraber gülüyoruz işte SUPERSAT FORUMUN diğerlerinden en büyük farkı buradan geliyor burada olmaktan tüm kalbimle tüm samimiyetimle sev,inç ve gurur duyuyorum! o yüzden siz eskilerden sayın moderatör ve adminlerimden kısaca tüm ustalarımdan bir tek ricam var bu ruhu hiçbir zaman kaybetmeyelim foruma yeni katılan arkadaşlara da bu sıcaklığı gösterelimki bu form uzun yıllar boyunca bu sıcaklığı bu güzel insanları ve bu ruh ile dimdik ayakta kalsın saygılar!:present:
gün geçmiyor ki yeni bir senaryo olmasın bugün gündem başbuğ ve akp kapatma adamlar kendilerini oylarını kurtarmak icin yapmadıkları yok tabii yapmayacakları da yok oyüzden dikkatli olalım akp nin ve cemaatlerin istediği kounluğu yapmayalım akp bizi sadece mee meee letmek istiyor bakın hep söyledik yine söyleyeceğiz bizim akp veya dinimizle bir sorunumuz yok bizim sorunumuz düzen adamlar ceplerini dolduruyor millete geldi mi zam zam zam yada laf söyledik mi sen solcumusun dinsiz misin ama kendilerine geldimi gece yarısı coçukların kazandığı para millet vekilini bakanı başbakanı ilgilendirmez diye gece yarısı kanun cıkarmak bakın hak arayan tekel işçisine birgün laik birgün pkk lı birgün ergenekoncu oldu bunu görmek lazım asker dinsiz iyi valla 25 sene askerken rahatlıkla namazımı kıldım dualarımı yaptım oruç tuttum gecen yeğeni ziyaret ettim namazda dediler bekledik 10-15 kişi geldiler namaz kılıp hepimiz bekledik burada kandırmaca var diyorum ki hadi türbanı hallettik yarın dinimizi başkaları istismar ettiği zaman ne yapacağız