kesinlikle hayır.
Printable View
kesinlikle hayır.
yönetici arkadaşlar bu konuda anket açılsa daha iyi olurdu bence mini bir referandum yapardık.
kesinlikle hayır haydi türkiye yürekten hayır zaten anketler hayır olduğunu gösteriyor türkiye halkı derdi anayasa değil derdi işsizlik derdi karnını doyurmak derdi yandaş medyayı zengin eden akpden hesap sormak derdi akpyi referandum günü geldiğinde sandığa gömmek haydi türkiye gösterkendini göm sandığa hayırla akpyi kedni kafalarına göre anayasa yapan bir zihniyet kendilerini kurtarmakiçin anayasa yapan zihniyet cematların dizinin dibinde oturan zihniyeten nehayırgelir buül***e yandaş medya yandaş zenginler yaratan zihniyet sonun yakındır haydi türkiye yürekten hayır
Bende Hayır diyorum ama sayın Başbakan ne yapıp edip halkı kandırır ve evet oyunu çıkartır
Hayır Diyenler Niye hayır dediklerini eminim kendileride bilmiyolar , sadece akp yapıyo diye bu anayasa değişikliğine hayır diyorlarsa , onların sosyal demokratlığı tırışkadan teyyaredir...Tayyip erdoğan a kızgın olabilirsiniz , akp yi sevmiyoda olabilirsiniz..şahsen bende sevmiyorum..ama türkiyenin demokratikleşmesi için bu anayasa değişikliği gerekli..Yetmez ama Evet...buna da şükür
chp değilim ama Kemel Kılçdaroğlu'nun dediği gibi hayırda hayır var. Ben hayır diyorum
sivil anayasaya..."evet" demek....
ak partiye de evet demek değil....siz anayasa paketine evet dersiniz ama oyunuzu pekala istediğiniz partiye verebilir siniz...
sorun ülke sorunu....ayağından prangaların sökülüp atılması sorunu....
özgürlükler sorunu....
herkese özgürlük sorunu...ayrımsız....kardeşçe....
bu ülke darbelerden çok çekti......sağcısı ...solcusu....islamcısı....türkü....kürdü....alevisi....sunnisi...
sahi kim ezilmediki bu bize yakışmayan idareciler ve darbe anayasalarıyla....
düşünün bir kere....bu ülke kendi başbakanını asan bir ülke....
darbeler olgunlaşsın diye....kan akıtılmasından memnun kalan ...darbecilerin cenneti bir ülke....
uyanalım artık....akan kan bizim kanımız........
giden zaman bizim ülke kaybımız.....
sivil anayasa'ya "evet" diyeceğim..........
çünkü "hayır" diyecek olan...pkk ve israil ile masum vatandaşlarımızın kanını akıtan darbeci paşacıklarımızla....aynı bakış açısına sahip olmak...
beni utandırır......!!!