Printable View
Alıntı: NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Anca öyle geçer oyalanmadan uyumaya çalışmak faydasız. Natıonal Geographic Channel'da ''Uzayın Gizemi'' diye program var.Onu izlemeye gidiyorum.İyi geceler,İyi Forumlar Acaba bendemi izlesem??? Yada nese az daha durayımda sonra yatayım... :)
selam forum sakinleri bugün 1 saat erken geldim
Alıntı: beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. selam forum sakinleri bugün 1 saat erken geldim Hoşgeldin :)
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hoşgeldin :) eyvallah xxman kardeşim
Bak NeRoMaN'ıda uyku tutmamış konuya bakıyo :) Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bugün kimse yok gibi
hayırlı geceler
Alıntı: meydancı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hayırlı geceler hoşgeldin
Alıntı: beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. saat 01:00 nöbeti devralıyorum arkadaşlar 01:00--05:00 nöbeti benim nöbet çizelgesi değişti herhalde baydemir kardeş bu akşam yoksun...
Alıntı: meydancı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hayırlı geceler hayırlı sabahlar meydancı ben kaçar