sene 1973 ten beri her turlu arac icin gecerli
Printable View
sene 1973 ten beri her turlu arac icin gecerli
31 Sene oldu alali allah kazasiz belasiz araba kullnam nasip ztsin herkesi
buyugunuz olarak alkollu araba kullanmayiniz kendinizi ve masum olan karsi tarafin canina yakmayiniz bir de çok yovas ve çok hizli araba kullanmayiniz bunlarda kazayi sebeb veriyor
1996 E sınıfı istanbul içinde de iyi derecede tecrübeliyim
brodwayı beğenmeyenler 22 yıldan bu yana kullanıyorum hiç yolda kalmadım ve istanbulda ehliyetsiz kullandım. ehliyeti 2010 haziran ayında aldım
Evet sürücü ehliyetim var,ama araba kullanır mı bilmem? Zira 1981 de aldım,o günden beri direksiyona geçmek nasip olmadı.Şimdi ise zaten refleks kalmadı.
evet arkadaşlar ehliyet işinede hükümet el koyacak gibi 24/08/2007 de "B" sınıfı ehliyet var tek tuk buldugum aracı kullanıyorum krizdn dolayı biğr araç alamadık gitti şimdi bu 5 senede bir yenileme olursa cacıgı yedik ben şimdi sınavlardan motor 95 ilk yardım 80 trafik 85 direksiyon 88 peki ben bunları aldım ama bir dahaki sınav olursa bu notları nasıl alacam bilmem aynı şey yaşı 40 ile 50 yaş arası olanların işi daha da zor hayırlısı diyelim hayırlısı olsun...
Ben hala B sınıfı idare ediyorum. Daha büyüğüne cesaretim ve de takatim yok. Selamlar!
1976 e
1989 yılında aldım o zamanlar bizim yaşlardakiler en büyüğü C sınıfı idi onu aldık halada aynı ehliyet duruyor değiştirmedim dahi haa kazada yapmadım Allahıma çok şükür ama ceza yemedim desem yalan olur hemide radar
1997 b