Güres kanalları tekrar aktif :emoji106:
Printable View
İPTV Dosyamız güncellendi (02.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. A2 TV YEDEK eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. YAREN TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 57 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 60 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TÜRK HABER TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Çalışmayan İPTV Kanalları listeden kaldırılmıştır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların yayınları geçici olarak gidip geri geldigi için kanallar listede tutulmaktadır! (meltem tv-kanal 19 -Azeri kanallarının bazılarında)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (465-480 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
Dosyayı birinci mesajdan alabilirsiniz
**** kanalları varmı acaba ?
s.a iyi akşamlar next pandora android 4.0.3 uydu alıcısı kullanıyorum bu android sürümü için uyumlu ip tv player öneriniz var mı?(mx player ve v player harici)
İPTV Dosyamız güncellendi (07.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ALANYA ATV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. OGÜN TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV DEN eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların yayınları geçici olarak gidip geri geldigi için kanallar listede tutulmaktadır! (elit tv-viyana tv-kanal 19)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Azeri kanallarında livetv.az sitesinde problem oldugu için coğu kanallarda su an yayın yoktur.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (470-484 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
Dosyayı birinci mesajda alabilirsiniz.
Idman tv CBC Sport Azerbaycan kanalları çalışsaydı keşke
İlgilendiğin için teşekkürü hak ediyorsun,teşekkür ederim
Tesekkurler
İPTV Dosyamız güncellendi (08.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kıbrıs kanallarının tamamı m3u dosyamızda (265-277 arası)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ADA TV KIBRIS eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL T KIBRIS eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV 2020 DİYALOG eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BRT 2 KIBRIS yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BLD eklendi (Türksat uydusundaki sinema kanalı)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. livetv.az sitesinde problem oldugu için AZERİ Kanallarının çoğunda su an yayın yoktur.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (471-486 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
İndirme linkini göremiyorum.
İPTV Dosyamız güncellendi (11.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT 4K UHD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT 3 SPOR eklendi (TBMM ile dönüşümlü yayın yapan kanal)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ATV HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. A NEWS eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. FENERBAHÇE TV eklendi (Spor kanalları sıralamasında)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 360 TV yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TİVİBU SPOR HD eklendi-ŞİFRESİZ Tüm herkes tarafından izlenebilen yayın
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV5 Türkiye eklendi (Haber kanalları sıralamasında)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. PAMUKKALE TV eklendi (Yerel kanalları sıralamasında)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MESAJ TV yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. FM TV eklendi (Dini kanalları sıralamasında)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İDMAN TV-CBC SPORT-AZ TV-MEDENİYYET TV kanalların yeni iptv linkleri güncellendi (YAYINLAR SD)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. livetv.az sitesinde problem oldugu için AZERİ Kanallarının bazılarında su an için yayın yoktur.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların yayınları gidip geri geldigi için kanallar listede tutulmaktadır! (TR 6-İSTANBUL TV-AKTİF TV-MELTEM TV vb.gibi)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (480-495 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
Alıntı:
TRT 4K-ATV-Tivibuspor kanalları iptv linkleri için itasli sitesinden ilyas beye teşekkur ederiz.
next 2053 cihazıma iptv kodu lazım yardım kardeşler
ip listesi lazım
Teşekkürler
Teşekkürler uydu cihazına sorunsuz yükledim
Teşekkürler paylaşım için
Teşekkürler
İPTV Dosyamız güncellendi (15.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KADIRGA TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 32 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL 42 eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV4 iptv linki güncellendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT HABER-TRT SPOR yedek eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TV 70 eklendi (eski yerli dizi-şov programları veriyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yeni azeri kanallar eklendi (AZ STAR TV- 1 GEO TV- AZ ANT-AZ NAXÇIVAN TV-QABALA TV)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İCTİMAİ - DÜNYA TV linkleri guncellendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. livetv.az sitesinde problem oldugu için AZERİ Kanallarının bazılarında su an için yayın yoktur.(MUZ TV-LİDER TV-İNTER AZ-DALGA TV-X AZAR TV-)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların yayınları gidip geri geldigi için kanallar listede tutulmaktadır! (TR 6-KANAL 19-İSTANBUL TV-MELTEM TV-KANAL T vb.gibi)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (491-505 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
Alıntı:
Azeri kanalların iptv linkleri için iptvdelisi blog sitesine teşekkurler
next 2053 te çalışır iptv kod lazım atabilirmisin sayın kardeşim
Konu smart tv ler icin hazirlanan iptv dosya konusu bazi enigma uydu cihazlarda calisir ama cogunda calişmaz next 2053 de olmaz bu dosya bende next machina var onada olmuyor kanallarin ismi cikmiyor.Alıntı:
Uydu cihazlarina gore hazirlanmamistir zaten yaziyor dikkat edin
İPTV Dosyamız güncellendi (17.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. AFYON TÜRK (sinema kanalı) eklendi *40.Numarada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TİVİTURK HD eklendi *45.Numarada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. QAFGAZ TV AZ eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EL TV AZ eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TÜRK Kanallarının bazılarında şu an için yayın yoktur.(TV 66-İLKETV-TE60TV-TV100-KANAL57-KANALT-KANAL AVRUPA-İSTANBUL TV-LEBLEBİTV)*Gidip geri geldikleri için listede tutulmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. AZERİ Kanallarının bazılarında su an için yayın yoktur.(MUZ TV-DALGA TV-X AZAR TV-)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (491-505 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
sayın simba öncelikle iyi günler dilerim konuyu bi kaç gündür takip ediyorum sitenize bu gün üye oldum benim samsung smart tv var Mkiptv olayı nedir biraz araştırdım mk programı diye bir programı tv ye kurup m3u uzantılı dosyaları taratıp tvden net üzerinden tv izlemek istiyorum mazur görün beni yönlendirin lütfen mkiptv üzerinden tv kanallarını izlemek bize ne avantaj sağlıyor görüntü net olayı mı acaba birde sürekli linkler değişiyor sürekli güncellemekmi lazım bana lütfen yardımcı olun öncelikle tvden iptv nasıl izlerim ne yapmam lazım özür dilerim çok yazdım bilmediğim i emeklerinize tşkr ederim..çin
SSİPTV kurabiliyorsanız SSİPTV programını kurun her zaman linkler değişmiyor cok uzun zaman giden linklerde var biz sitede dosyaları guncel tutmaya calısıyoruz bende ssiptv-ottplayer2 programı var en basiti ssip tavsiye ederim
tesekkürler elerin dert görmesin
teşekkür ederim sağolun:emoji106:
SPOR KANALLARI LİSTEDE NEDEN YOK BEN Mİ GÖREMİYORUM
133 den başlıyor şifresiz yasal spor kanalları onun harici şifreli kanallar sitemizde yer almamaktadır.
TRT SPOR -TRT SPOR 2 A SPOR GS TV-FB TV-TJK TV-TAY TV-SPORTS TV-N SPOR-TİVİBUSPOR Şifresiz olan yayın
hocam linki yorum yazarakmı görebiliyoruz
eyvallah üstat
sayın simba bende samsung 55nu8000 tv var akşam galerisine baktım formda incelediğim ilk önce ss ıptv uygulaması lazım bize şimddi youtubede arkadaşlar izah etmiş ilk önce ssıptv ana menüsüne giricez sonra kod alma m8u kanal dosyasını eklicez anladımda flas belleğe ss ıptv yükleyip onu tv mizemi aktarıp sonra onun içine girip kod alma kanalları ekleme yapıcaz acaba bilgi verirseniz sevinirm iyi günler başka marka tv lerde galerisinde ssıptv var menüye giricez kod ekleme kanalları taşıcaz tm buraya kadar ben tvme ssıptv nasık eklemem lazım saygılar
sayın simba şimdi çok güzel yazmışsınız benim anladığım tvden normal google arama motorundan Vewd App Store indiricez burdan ssıptv kurup kod alma kanalları ekleme yapıcaz sağolun kod alın bana söyleyin ben size hazırlım dediniz şimdi kod u alıp sizemi gönderim
eğer listeyi kuramıyorsanız bana gonderin ben listeyi yükleme yapıveririm ama sizde yükleyebilirsiniz bilgisayarınız var ise anlatımları takip edinAlıntı:
buraya kodu girip siteden indirdiginiz (supersat playlist dosyayı ) buradan dogru sizde yükleyebilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Teşekürler
İPTV Dosyamız güncellendi (19.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ulusal kanalların yedekleri,cocuk kanalları ve bir çok kanalın iptv linkleri değiştigi için yenileri ile guncellenmiştir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. PETRA TV HD sinema kanalı eklendi.*46 Numarada
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TÜRK Kanallarının bazılarında şu an için yayın yoktur.(-TV 66-TV70-TV4-TV 5- İLKETV-TE60TV-KANALT-KANAL AVRUPA-)*Gidip geri geldikleri için listede tutulmaktadır.
tesekkür ederim
sayın simba mazur görün bi kaç soru sorıcam bilmediğim için şimdi iptvyi kurduk kanalları izliyoruz ben tvme kurunca kanalları izlicem belli zamanlarda kanallar göstermiyormu mesela siz bu gün itibariyie kanal listesini güncellemişsiniz biz hergin buradan kanal güncellemesimi alıcaz mesela vlc de seyrediyorum vlcde diyorki kanal silinmiş veya kanal değişmiş gi gibi yazılar biz bu kanalları tv ye yüklediğimiz zamanda böyle sorun yaşarmıyız kanallar göstermezmi birde ip tv nin bizlere ne avantajı var normal tv den uydudan izliyelim özür dilerim bilmediğim mera ettiğim için soruyorum veya bazı arkadaşlar çanak uydudan seyretmede problemmi yaşıyorda iptv izlemek istiyor birde mu3 kanal listeleri stelerdenmi indirmek lazım yoksa sizin hergün kanal listesini güncelliyorsunuz sizimi takip edelim bunları merak ettiğim için soruyorum şüphesiz siz konunun uzmanısınız yardımcı olursanız sevinirim iyi günler..
Sorulara genel olarak şöyle cevap vereyim;Alıntı:
*VLC playerde bazı kanallar calısmayabiliyor
*SSİPTV ve ottplayer uygulamarından bu liste % 90 randumanlı calısıyor
*Ulusal kanalların bazen linkleri değişiyor ben değişince guncelliyorum
*Bugun yedek ulusal kanalların bir cogunun linki değişmiş hemen guncelledim
*Siteden dosya indirmek basit ssiptvyede hemen yukleniyor zaten gormussunuzdur
*Ben kendimde izledigim için iptv kanallarını surekli guncelliyorum guncelledigimdede bunu belirtiyorum zaten başka sitelerede bakabilirsiniz ama sitemizi övmek için söylemiyorum bulamazsınız adamlar olmayan kanalları olmayan linkleri yuklemişte yüklemiş hepsi patlak linkler sırasız düzensiz sekilde
*İP TV nin avantajı şu interneteniz var ise uyduda karda kışta yagmurda kanallar göstermiyor, iptv de böyle sorunlar olmuyor.Ayrıca uyduda olmayan ,iptv de verilen kanalların cogu yok +yabancı kanallarıda izleyebiliyorsunuz.Hepsi bir arada yani canak kablo ıvırız zıvır derdi yok
*Bazen iptv de yayın yapan kanalların sahipleri bana ulasıyor listeye eklermisiniz diye bende ekliyorum kanalların içeriklerini bakıpta
*Kendinizde iptv linkleri ekleyebilirsiniz ama uzun sureli giden linkleri bulmak cok zor.
sayın simba çoktşkr ederim cevapladığınız için bi kaç gündür yoğun her şeyi inceliyorum youtube bi arkadaş samsung tv ssıptv nasıl yüklenir demiş adımlar şu ssıptv ana sayfadan samsung tizen işletim sistemine giriyor bi rar dosyası indiriyor flas belleğe atıyor flas belleği tv ye takın ca ss ıptv yi kuruyor sonra ssıptv ayarlar kod alma liste ekleme adımlaı var siz böyle bi uygulama duydunuz veya izledinizmi ben nasıl bi adım atarak tvme ssıptv uygulaması indirip kanalları izlim lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
formuda sayfalarla yormak istemem size pm nasıl mesaj atabilirim sizde bi izleseniz youtubenin linkini verim samsung ssıptv yi bi kursam gerisini siz yardımcı olursanız yapıcamda iyi günler dilerim..
İPTV Dosyamız güncellendi (22.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bazı kanalların iptv linkleri guncellendi (TV5-TV100)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Türk iptv kanallarının bazılarında sorunlar oldugu için kanallar kaldırılmıştır (Kanalların yeni linkleri su an yok)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (483-499 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
tesekkür ederim ellerine saglik
teşekkürler
teşekkür emeğinize sağlık
Dostum dier mesajda sormussun senin flash bellekle.isin yok ssiptv ye gir.bilgisayardan tv de cikan kod var ssiptv sitesinden o kodu gir baglanti kuruluyor snra supersattan indirdigin dosyayi openden bul save yap bitti cok basit aslında
İPTV Dosyamız güncellendi (24.10.2020)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BURSA TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. EKİN TÜRK eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SPACE TV AZ eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KOCAELİ TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TOPRAK TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KÖY TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HRT AKDENİZ TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. DÜĞÜN TV eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TÜRK İPTV Kanallarında çalışmayan kanalların tamamı listeden kaldırılmıştır
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanallar (477-492 arası) *Kanalları istemezseniz listeden ssiptv ,ottplayer vb gibi uygulamalarda veya dosya içini açarak editleyip kaldırabilirsiniz.
slm ben cok yeniyim bu işlerde yavaş yavaş ögreniyorum şimdi bana Alman kanalları lazım burada nasıl bulurum tşk
tşkr sağolun..
Cok teşekkürler