İçerik için teşekkürler
Printable View
İçerik için teşekkürler
case4u cihazda kullanacağım teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler.elinize sağlık
tesekkür ederim
LG smart TV için kullanacağım. Teşekkürler
Vermiş oldugunuz emekleriniz için teşekkürler. Gerçekten mükemmel bir hizmet veriyorsunuz sağolun
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi (01.08.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KANAL İSTANBUL HD eklendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ARMONİ TV eklendi (Belgesel-Yaşam Tarzı içerik yayınlıyor)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Disney CH-Minika GO-Minika Cocuk-A HABER-A SPOR linki güncellendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bein Sports haber hd eklendi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. TRT BELGESEL FHD eklendi (Net hızınız iyi olması gerekiyor-Avrupadan izleyen kullanıcılar takılma yaşayabilir)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SHOW TV-TV8,5-A2 TV-TRT SPOR-TRT MUZİK-ATV SD Yedekleri guncellendi
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar listeden cıkarılmıştır. (GONCA TV-Filmbox kemal sunal -A PARA-YILDIZ EN TV-SUPERTV-TARIM TURK-UZAY HABER-BBN TURK-HABİTAT TV-KADIRGA TV-Yabancı Premiumdaki Bazı kanallar)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. RADYO KANALLARI GUNCELLENDI
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SUPERTURK HD Kanalı Saat 17:00-02:00 arası yayında
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
emeğine yüreğine sağlık
teşekürler emeginize saglık
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
emeginize saglık
emegi geçen herkese teşekürler
Derli toplu bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Tesekkurler. Lg smart
Teşekürler
tşkler
Teşekkürler
Simba Usta senin M3u Dosyandan SUPERTURK HD Kanalı bende çıkıyor, ( Almanyadan).:459956:
teşekkürler cok yardımcı oldunuz
Emeginize saglik
tesekürler
Elinize sağlık, mi box cihazımda kullanıyorum
Teşekkürler
Teşekkürler
elleriniz dert görmesin. Süper hizmet :emoji122:
LG Smart Tv için deneyeceğim bende becerebilirim inşallah teşekkürler :)
Android deiptv de kullanacak teşekkürler
çok teşekkürler.
Merhaba @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve herkese,
Bir kaç güncelleme ve ekleme teklifi :
---------kaynakli Habertürk ve Haberglobal linkleri bir süredir geçersiz.
Yeni linklerin formati "----_haberturk_dvr" seklinde.
Sanirim tüm **** linklerin bu yönde kayma ve degisim olacak, diger kanallar için bu yeni format çalisiyor (foxtv vs.)
Bu sayfada bu linklerin güncel paylasimi var :
Bu arada, ek için Fransa, Fas, Israil kanallari bu sayfadan paylasimlari da var :
Iyi günler
elinize sağlık
Tam aradığım şeydi, teşekkürler. Ayrıca kanal listesinden bazı kanalları çıkarsam bir sorun olur mu.? Birde siz kanalları güncellendiğiniz de m3u linkini burdan tekrar alıp baştan mı kurulum yapmam lazım.? Uygulama için de listeyi güncelle dediğim de eklediğiniz kanallar otomatik gelir mi.?
paylaşım için teşekürler
teşekkür ederim
Tşk.ler
Emeğinize sağlık
İyi gibi ama daha indirmedim
Elinize, emeğinize sağlık. İlk defa kullanmayı deneyeceğim.
teşekkürler
ÜCRETSİZ İPTV Dosyamız güncellendi (07.08.2021)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAZI HD KANALLARIN LİNKİ GUNCELLENDİ
-STAR TV-TRT 1-KANAL D-SHOW TV-FOXTV-TLC-D MAX
-TRT HABER-TRT COCUK-NTV-HABER TURK-HABER GLOBAL-CNN TURK-
-TRT SPOR
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ULUSAL KANALLARIN SD YAYIN ALTERNATİFLERİ GUNCELLENMİŞ/EKLENMİŞTİR
-STAR TV-FOX TV-KANAL 7-BEYAZ TV-TV8-KANAL D-A2-ATV SD
-NTV-HABER TURK-CNN TURK-ARTI TV-TV5-TELE1-CAN TV-KRT-HALK TV-TV100-YOLTV-EKO TURK-
-CEM TV
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Fransa Kanallarına yeni kanallar ilave edilmiştir (Fransa 2-3-4-5-TV5 MONDE-BMF-M6 gibi)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Alttaki kanallar eklenmiştir.(Genel içerik yaşam katagorisinde)
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yayını olmayan kanallar ve katagoriler listeden cıkarılmıştır.
-CİNE 5 TV
-AV TV
-UKRANYA OZEL KANALLAR
-FİLM VOD KANALLARI
-FRANSA TF1 Serisi Kanallar
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SUPERTURK HD Kanalı Saat 17:00-02:00 arası yayında
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Listemizi katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ayarlara bakabilirsiniz
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Androidde Lodi TV ıcın TDK.ler
emeğinize sağlık tşkr ederim
emeğinize sağlık tşkr ederim
Ben forumda yeniyim. Forum kullanma konusunda da çok acemiyim. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben link dosyasına ulaşamıdım.
Teşekkürler. Uzun suredi ip TV ye geçmek istiyordum.
Malesef açamadım.Lütfen rica etsem nasıl yapacağımı ayrıntılı anlatabilir misiniz.
Detaylar burada varAlıntı:
Ayrica;
*Piyasada binlerce smarttv,uydu cihazı ve modeli her markanın kendine ait yükleme talimatlar mevcut buna göre bizim teknik destek vermemiz mümkün değildir.Cihazının uydu modeline göre yükleme talimatını arama motorlarından veya kullanım kılavuzu var ise oradan bulabilirsiniz
harika bir sistem
Tesekkurler .Bu kanala bir turlu alisamadim nerede tuhaf kisiler var bu kanalda kacak cine5 olarak yayin yapiyorlar eski kalitesinden cok uzak hatta mars ile aramizdaki mesafe kadar kaliteden uzak yayin yapiyorlar :roflmao:
Smart tvde kullanacağım emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederim harika çalışıyor android TV ve cepte ama next 64 e nasıl yukleyecegimi bilemedim link olmayınca bilen var ise yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim kardeşim benim Allah razı olsun hayırlı geceler