Fark ettim değişti :-) WS3V
Printable View
Çok teşekkür ederim tekrar. Budur :-))Alıntı:
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Konuyu burda yanlış açtıysam özür dilerim ama sizlere bir şey danışmak istiyorum.
Yeni aldığım LG tv de ücretli alacağım iptv hizmetinde bulunan dual ses ya da altyazili filmlerde ikinci sesi secebilecegim altyazi destegi de veren tercihen Türkçe bir uygulama var mi bildiginiz ücretli de olabilir...
cok guzel yayin
O sekil bir uygulama ben hic duymadim hocam.Ucretli version uygulamalardada ssiptv aynisidir.Ayrica ssiptv odul aldi iptv uygulamasinda alt yazi olayi veya dual ses tamamen kanallarin kendi ozelliklerinde olmasidir.
eyvallah karşim
Teşekkürler
Tskler, vestel
Link indiriyorum lakin m3u listesi cikartamiyorum nasil yapmaliyim tskler
başarlılı
Merhaba, LG smarttv'de bir uygulama buldum. Home iptv diye. Bu uygulamada denemeyi düşünüyorum.
Televizyon da ss iptv uygulamasi
Teşekkürler
Teşekkürler
Selamünaleyküm hayırlı günler dilerim her şey için teşekkürler emeğinize sağlık olsun saygılar
Android TV kullanıyorum
Teşekkürler
İos telefon için kullanmak istiyorum tşkler
merhabalar ss iptv de kullancağım bu uygulamada çalışır mı toshiba smart tv de
Teşekkürler
Teşekkür ederim
ssıptv kullanıyorum smart televizyonda emeğiniz için teşekkurler
Bilgisayar üzerindeki programla kullanacağım. Teşekkürler.
çok yararlı bir form on numara
Teşekkürler
Teşekkürler (Hiremco)
Tşk nevsehiiiie
Teşekkürler
selamlar lg tv de kullanıyorum emeğiniz için teşekkürler
Güzel paylaşım teşekkürler
Teşekkürler
Tesekkurler
Donma varmı
İPTV Listesinde olan bazı kanalları izleyemiyorum?Alıntı:
Bunun sebebleri birçok sebebe dayalıdır.
1-Yurt dısında yasıyor iseniz bazı kanallar linklerini yurt dısına kapatmaktadır.
2-Turkiyede bir cok saglayıcı ve Dns ler kullanılmaktadır bundan dolayı listede olup acılmayan kanalların coguda internet saglayıcısı ve dns lerin yayını algılamamasından kaynaklanmaktadır.
3-İPTV yayınlarını smart tv ve mobil telefonlar izlemeniz için en az 8 Mbps + hızasahip olmanız gerekmektedir. (Ayrıca internet hızı cok iyi olan bağlantılarda smart tv işlemci gücü zayıf ise iptv yi izleyemezsiniz.)
4-Bazı kanallar hd yayın yaptıgı için internet hızınızın cok iyi olması ve tv nizin işlemcisinin iyi olması gerekmektedir.Evinizde bircok kişi modeme baglanıp siz iptv izlemeye calısıyorsanız malesef iptv kanallarını stabil izleme sansınız yoktur.
5-Bilgisayarda VLC player kurulu programda-Android Mobil/Cihazlarda bazı kanallar izlenmemektedir.
6-Smart tv uygulamalarında izlenen bazı kanallar uydu cihazlarında izlenememektedir.
Emeğinize sağlık teşekkür ediyorum
Teşekkürler emeğiniz için
emeğinize sağlık
teşekkürler
Teşekkürler
Tesekkürler. Ben bunu Samsung F7090 da deniycem.
Ss iptv
Emeğine sağlık
herşey için teşekkürler
tesekkurler
işime yaradı emeğinize sağlık
emeğinize sağlık
Teşekkürler,lg tvde kullanacam
Kolay gelsin güncel dosya ilk mesaj damı
TŞKLER
Liste için teşekkürler. Philips 43PUS6504 TV'de SS IPTV uygulaması ile kullanacağım.
Teşekkürler bakalım
tesekurler bir arkadasim onerdi ve cok memnunum
daha önce kodi ile kullanmıştım, gayet güzeldi. şimdi mi tv stick ile denemek istiyorum.