Bazı kanallar laptop/cep telefonunda gösterdiği halde, aynı wifi ağında olan Samsung TV'de açılmıyor. Bu neyden kaynaklanabilir?
Bazı kanallar laptop/cep telefonunda gösterdiği halde, aynı wifi ağında olan Samsung TV'de açılmıyor. Bu neyden kaynaklanabilir?
açık kanallar için burdan başka link aramayın en kralı burda
Üstad yeni cıkan tv lerde bagımsız oynatıcılarda sorun yok ama eski sürüm ssiptv,ottplayer ve benzeri tv üzerinde kurulu uygulamalarda yeni SSL sertifikalı bazı kanalları cihaz göstermiyor mesela en son listede yer alan NTN Yesilcam ntn belgesel super turk tv gibi kanalları izleyemiyorsunuz demi? bu tamamen ssiptv nin sürümü eski oldugundan kaynaklı mesela akrabam var phillips tv si var onda sorunsuz tum kanallar açık bir nevi eski tv lerde (eski demeyelimde 7-8 senelik) onlarda sorun oluyor işte
teşekkürler
Elinize sağlık 👏🏻
Elinize, emeğinize sağlık
tesekurler
teşekkürler
Elinize sağlık, teşekkürler
Tewekkurler
Ellerinize emeğinize sağlık
Teşekkürler.
Teşekkürler
Teşekkürler...
Elinize sağlık
teşekürlşer
Emeğinize sağlık:emoji106::present:
Teşekkürler
Tesekkur ettik
Teşekkürler.
teşekkürler, Nisan Ayın Güncellemesi ne zaman eklenir...?
**** yayını çok tuhaf. link aynı link, bi gün 720p oluyor bir 540p :D
Ben bu listeyi Masa PC de en etkili BS Playerde kullanıyorum, güzel çalışıyor, nadiren bazı kanallar 5-10 saniye gecikmeli olsada o kadar olacak yani, emeğinize sağlık güzel bir çalışma yapmışsınız yeni yapacağınız güncellemede ulusal a2 kanalını da eklerseniz sevinirim...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Linkleri aktif olmayan kanallar var olmadıgı içinde listeye eklenmiyor haliyle istek olarak hiç bir kanal eklemiyoruz yoksa bunun ne ucu kalır ne bası kalır 2 ci msjda aktif linkleri olmayan kanallar yazıyor o bahsettiginiz kanal iptv de izlenmek istemiyor istemedigi içinde tokenli sistem kullanıyor ve haliyle izleyemiyorsunuz izlenmedigi içinde süs gibi bekletmeye gerek olmuyor
Tesekkurler
Tesekkurler
teşekkürler
teşekkürler.
eline emeğinize sağlık teşekkür ederim
teşekkürler.
listeye***********ekleme imkanınız varmı .
Linkleri sabit olmayan kanallar listeye eklenmiyor ayrıca istek olarak hiç bir kanal eklenmez siz kendiniz manuel olarak ekleyin 2 gunde 1 link değiştiren kanallar ,isim değiştiren kanallar,logo kapatarak illegal maç yayını yapan kanallar eklenmez !
teşekkürler paylaşım için
teşekkürler elinize sağlık
:emoji106: süper teşekkürler
Teşekürler
teşekkür ederim..
marhabalar ,
ulusal M3U kanal listesi varmi?
Tesekurler
Hayırlı olsun
Çalıştıramadım linki yardımcı olurmusunuz
teşekkürlerrrrrr
Teşekkür Ederim
Zaten indirip kurdum ama yine çalışmadı
tamam hocam sizlik bi sikinti degilmis telefondan olmuyormus bilgisayardan hallettim
*********calismiyor! :frown1:
dünden beri çalışmayan bir kanal(survivor) var ama benim cihazımda mı problem var acaba
İNT olanından izlemeye devam edin malesef o kanal iptv üzerinden izlenmek istemiyor hiç bir yerde aktif linki yok su an için eger sabit legal link bulabilirsem dosyayı guncellerim su anda yok malesef
elinize sağlık
Konudaki Dosyamız Güncellendi (14.04.2022) .Dosyadaki yenilikleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakabilirsiniz.
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar.
NOT:BAZI ULUSAL KANALLARIN (RESİMDE VERDİM HANGİLERİ OLDUGUNU) AKTİF LİNKLERİ OLMADIGINDAN LİSTEDEN KALDIRILMIŞTIR.(İPTV ÜZERİNDEN İZLENMEK İSTEMEDİKLERİ İÇİN YAYINLARDA TOKEN SİSTEMİ KULLANILMAKTADIR) BU DURUMA SAYGI DUYDUGUMUZDAN BİZE SU KANALI EKLEYİN BU KANAL NEDEN YOK DİYE SORMAZSANIZ SEVİNİRİM