teşekkür ederim
teşekkür ederim
Teşekkür
teşekkürler hocam...
tesekkurler
Teşekkür ederim
tesekkurler:emoji106:
Tesekkurler ellerine sağlık
SPLİTSTREAM de sorun var sanırım bu yedek linkte sorun kalkmış teşekkurler
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
SPLİTSTREAM de sorun var sanırım bu yedek linkte sorun kalkmış teşekkurler
gayretlerinize tesekkur ederiz.
emeğinize sağlık
Teşekkürler..
begenerek izledigim bi kanal bi ara pars tv apk ma eklemistm
Türkiye'nin ulusal olarak resmi bir nostalji kanalına ihityaç var. Teşekkürler.
TEŞEKKURLER
teşekkür ederim
Tskler emeğin için
Çok eskiden beri bu siteden değerli bilgiler aldım.Foruma teşekkür eder,sağlık ve devamlılık dilerim.
tesekkurler iyiki varsiniz
tesekkurler
bunun url yokmu ottoplyare olan
:emoji122::clap2::
teşekkürler
Tesekurler
Kardeşim bana da atabilirmisin
Teşekkür ederim
Emeklerinize sağlık üstadım…
Link için teşekkürler
Teşekkürler
Süper kanallar
tşk ederiz
teşekkürler
Super Turk -Super Turk Max indirilen dosya guncellendi 26.09.2025
Teşekkürler
Teşekkürler
teşekkürler
Selam Dostlar, uzub süredir severek izlediğim SÜPERTÜRK kanal yayınlarında sık sık donma sorunu yaşıyorum, diğer izlediğim İPTV kanallarda sorunum yok..Sizlerde de donma takılma sorunu yaşayan var mı? Yayınlara aşırı yüklenme mi yoksa Sunucu yani host sorunundan mı?
Bende sorun yok o ustad sıkıntısız calısıyor donma görmedim.Ama şunu diyim ögrendigim kadarıyla en cok izlenen kanalı bu iptv sisteminde ustad KUZEYMAX tv de sorun varmı peki buda aynı sunucuda yayın yapıyor
tesekkürler
arkadaşlar...beğeniyle takip ettiğim süpertürk kanalında mağalesef sansüre rastgeldim ve üzüldüm zira tokatçı filiminde adam rol icabı sigaranın markasını söylerken sesi kesmişler...!!!...zübük filimindeyse alkol ve tütün sansürü yapmışlar...!!!...fakat bazı filimler tamamen sansürsüz gösteriliyo...!!!...tuhaf durum...!!!...:emoji36:
MAX Kanalı keske kapanmasaydı yoklugunu hissediyorum acıkcası bazı programlar logosu ile yayın akısında süpertürk tv nin ama farklı olarak yayın yapması güzeldi :(
süpertürk max kapandı mı
teşekkürler.
Emeğinize sağlık
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Emeğinize sağlık
Sabah aksam ayni film ve diziler donup duruyor.
Bende Fransa dan yaziyorum, dediginiz dogru cokda izlenecek sey yok.
Benim cocuklugumun dizileri.
Bizimkiler mesela ellerinde dort bolum var devamli donup duruyor,kaygisizlar desen oyle yazlikcilar daha ne bileyim yani...
Reytingler iyi kanalın üstad o kadar diyim :) tekrar vs var bu iptv kanalı sonucda surekli yeni şeyler veremez reklam geliri yok bu kanalların sadece superturk tv değil siz elitvipsiniz goruyorsunuzdur özel iptv 1-2-3 katagorisindeki kanalları kaç tane kanal var reklam yok iptv kanalları böyle herkesin eline emegine sağlık birşeyler yapmaya calısılıyor
deneyelim
bakalım