arkadaşlar 8400 gm softvare nereden yükleyeceğim
Printable View
arkadaşlar 8400 gm softvare nereden yükleyeceğim
Ya KardeŞİm Bana 9000 Goldmaster Serİlerİnİn Versİyonu GÖnderİn İnatmi Yapiyosunuz Hep 8000 Serİsİ Var İstemİyorum.bana 9000 Serİsİ İÇİn Yardim Edİn Saygilar
Volkan la konustum bugun kısa zamanda ev tutacagını evdeki pc yi su an yerleştirdigi yere getirecegini söyledi. Kısa zamanda 4000-9000 serisi yazılımları ilk kez ve daima burada olacak merak etmeyin
onwa x-13 cım cihazım var hangi yazılımı yüklemem gerekiyor,şimdiden teşekkürler yardımlarını için . . . delta programı ile hangisini kurmam gerekiyor cihazıma _?
TeŞekkÜr Ederİm ,kolaylik Dİlİyorum
thanks
Yeni yazılımları az sonra verecem turkiyede ilk kez D+ OK ABSAT GUNLUK AUTO Yazılımları
D+ OK-ABSAT AUTO 21.50 Saat tarihli yeni yazılımlar tap taze olarak birinci mesaja eklenmiştir..
4000-9000 üvey evlat muamelesi görmeye başladı golmaster işi bozdu anlaşılan
Ben goldmaster firmasında çalışmıyorum ki arkadaşım sadece bu seriyi editlemeyi biliyorum ve sizlere yayınlıyorum.Alıntı:
9000 serisini editleyen volkan arkadaşımız oda işleri yogun çalışmıyor sorunlarınızı 4000-9000 bölüme sorunuz.
ABSAT Syretmek isteyen buraya cihazı yazabilir 30 dk sonra uyuyacam :)
10210 sat
sağolasın iyi geceler kosavalı
D+ VE TV CABO ABSAT AES GUNLUK AUTO YAZILIMLARI 21.05.2007 birinci mesajda turkiyede ilk kez burada
SAT-7400 CIM yazılımını nasaıl bulabilirim şimdiden teşekkürler:warn:
eline koluna sağlık emeğe sayğı
kosovalı ellerine sağlık,8150 yazılımı auto açıyomu?öğrenebilirmiyim..
ABSAT AUTO-D+ OK Eklenmiş yeni yazılım az sonra ben yemek yedikten sonra :)
22.05.2007 absat gunluk auto(sabah 5 e kadar) D+ OK-TVCABO OK Yazılımları birinci mesajda
arkadaşlar 9700 e yazılım yokmu
:angry8:
teşekkürler kosavalı yine dökturmuşsun
:hat: Biraz öyle oldu.Kullanıcılara tam destek benden.Diger sitelerde 8000 yazılımları gelmeyecek gibi laflar var .Bu siteden alıp diger tum sitelerde yaptıgım yazılımlar yayınlanabilir.Bu forum dısında hiç bir sitede görevli degilimAlıntı:
Alıntı:
trt int tps sorunu mu? var bazı kanallar açılmıyor? 8300 özelliği mi?
elinize saglık teşekkürler gm 8400 ü unutmadıgınız için yine teşekkürler
23.05.2007 ABSAT AUTO( SABAH 5 E KADAR) D+ OK GUNCEL *** GİRİLİ 1 Cİ MESAJDA
Seninde ellerine sa-ğlık Kosovalı sizler olmasa bukadar arkadaş nasıl bilgilenecek emeğinize sağlık başarılı gelecekler herkese selam..................
ellerinize sağlık arkadaşlar..............
Kosovalı eline saglık kardeş. Bende gm 8400 cım var, tps leride açmak için öbürleri gibi işlem yokmu kumanda da.
ABSAT OK-D+OK-TVCABO OK 24.05.2007 YAZILIMLARI 1 ci mesajda
eline emegine saglık kardeş bizleri unutmadıgın için teşekkür ederim (gm 8400)
kosavalı çooooook teşekkürler, eline emegine saglık kardeş bizleri unutmadıgın için teşekkür ederim (gm 8400)
kosavalı üstad slmlar .bugun absatlara yazılım yada softcam varmı?
Az sonra srg yeni *** girili-absat gunluk auto-d+ guncel *** girili yazılımlar birinci mesajda kosavalı farkıyla
derim ya üstad kosavalı olmasa wayki goldmaster firmasına wayki goldmaster kullanıcılarına .TEŞEKKÜRLER
kosavalı üstad biraz yüzsüzlük oluyor:)hep ben istiyorum yazılımı (Ama ben sessiz çogunluğun sesiyim) müsaitsen bir el versen e yazılım olayını halletsek bugün iyi çaışmalar.Teşekkür ettim
beyler kosavalı kapalı galiba goldmaster 8210 softcam varmı absatlar için
AÇILAN PAKETLER VE KANALLAR
- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 04.06.2007
- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 04.06.2007.
- Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 21-05-2007
-MediaTech 4°W OK
-Rai 13°E OK
-Srg Swiss 13°E OK-01.06.2007
-Jetix OK
-Kingstone OK
-Hustler Tv OK
-Blue Hustler
Yeni yazılımlar 1 ci mesajda
9000 serileri yine unutulmuş slm
slm ustalar yazılım yuledıkten sonra sırusu cozuyor ama bırsorun var yazılımın pesınden yenı kakallıstesı attıgımızda neden sirus usydusu cozmuyur bılgısı olan ustamız varmı goldmaster 8210 cıhaz ıcın dır busun
teşekkürler kosavalı yıne döktürüyon vallahi ellerine sağlik
arkadaşlar goldmaster oto yazılım var diğer modellerin bu cıların neden yok acaba bilen biri cevaplasın lütfen