Olur mu kardeş? Hem de kendini kaf dağında gören anlı şanlı markalara inat izlettiriyor diyeceksin. Görsünler müşteri hizmetini.:45:
Saygılar.
Printable View
bu cihazı aldığıma seviniyorum inşallah diğer şu meşhur markalar gibi ortada bırakmaz bizleri.
wiew ler açılıyor ayrıca ilk gün k.e.y güncellemeyle freex te açılıyordu.
Arkadaşlar, yeni şifreler uyduya verilmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Sadece k.ey güncelleme yeterli. İnx+freex1 ve2 ile xdream kanalları açık. Polsat kanallarıda açık. Polsat kanallarının üzerinde biraz beklerseniz kendiliğinden güncelleme yapacaktır. Bilgilerinize.:45:
Saygılar.
eline sağlik
teşekkürler
Arkadaşlar sanırım VİEW kanalları çöktüler. Akşamdan bu yana açılmadılar. Bilgilerinize.
Saygılar.
saol dostum bilgin için tşekler bende denedim şuanda kapalı ama tekrar gelme şansi çok
amstradlarda nasıl:new_icon9:
eousport2 türkçe kapandı mı yoksa sadece bende mi açmıyor
eurosport live türkçe si açık başka türkçesi yok
bende free x ve diğerleri kapalı. sadece bende mi kapalı yoksa gitti mi acaba?
Dört gün kadar oluyor gideli arkadaşım.
Redline son ***lerini bilens varmı Acil ???
ben dede yok xx viev ler ve frexsler.rustu
Arkadaşlar Redline güncelleme hakında bütün detaylari bu topic üzerinde yapalım..
Lütfen gelen güncelleme bilgisi ve açılan kanallar ile ilgili bilgileri buradan paylaşılsın.
Yoksa site düzeni bozuluyor ...
Herkeze saygılarımı sunarım...
redline versiyon 2,84 yazılım gemiştir
hotbird ve türksat taki kanallar değil nilesat ait kanallar dir
sağ olasın redline s...viewler ve mctler dışında izlenmesi gereken paketleri izliyoruz bir teşekkür.de art-şowtime için yeniliklerin devamını bekliyoruz :45:
Arkadaşlar. RL V.2.91 güncellemeleri gelmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
emmi usta saol bilgi için şuanda herhangi bir değişiklik yok ***wiew inx frex yok sadece tps paketleri açık
2.91 yazılımı yükledikten sonra tekrar ana yazılım güncelleme ve *** güncelleme yaptığınızda yeni yazılım yok mesaji çıkıyor ama recevierin ekranı sanki yazılım yüklüyormuş gibi 99 kadar sayıyor ve orada kalıyor.polsat auto yavaşlamış baya beklemek zorunda kalıyoruz.2.87 yazılımda süper hızlıydı.tps'lerdeki arasıra donma problemi malesef yine çözülmemiş.bilgilerinize...
Uzman-elhan kardeşim sözünü ettiğin paketlerin k.eyleri puplic olmadığı için gelmemesi normal.
xhardlove kardeş, yazılımı günceleyince zaten şifreleride güncellediği için şifre güncellemesinde yeni yazılım yok yazısı çıkması çok doğal. İlk önce şifre güncellemesi yaptığınızda k.eyleri güncelliyor. Bu yazılımda programın bazı kısımlarını türkçeleştirmiş ar-ge deki arkadaşlar. Ellerine sağlık güzel olmuş. Multilerde hafif ve çok kısa süreli donmalar olsada önemli değil.
Saygılar.
2.91 yazılımda kanal menüsünde bütün kanalları seçiyorsunuz örnek olarak şifreli herhangi bir kanala giriyorsunuz animel planet açıyorsunuz daha sonra başka bir şifreli kanala geçmek istediğinizde menü bütün kanallardan fta'ya dönüyor.kanal değiştirirken bayağı problem oluyor.bir sonra ki yazılımda inşallah düzelir.
evet dostum bende aynı fikirdeyim yeni yazılımda bazı sorunlar yine devam ediyor kanalları eskisi gibi sadece şifreli veya şifresiz izleme imkanımız yok hotbırd,da 1400kanal var 1200üncü sıradaki kanalı izlemek için binlerce kanal geçmek gerek bunları düzelse iyi olur:nono::
Arkadaşlar, bu akşam V.210.39 yazılımı geldi. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Hot Bird'te hiçbir değişiklik göremedim. Başka uydular için gelmiş olabilir. Bilgilerinize.
Saygılar.
emmi ben tüm uyduları gezdim bugün verilen kxxxler hiçbirşeyi değiştirmemiş her şey aynı galiba serverler paslanmasın diye yada güncelleme yokmu diyenleri susturmak için ara sıra böyle kandırmaca yapıyorlar galiba:8[1]:
Arkadaşlar bu yazılım değişmeden, asla TÜRKSAT'I 12731 V/H 3333 frekansından güncellemeyin. Kanal listenizi darmadağın ediyor. Benimkini öyle yaptı. Bereket hazır kanal listesi vardıda formumuzdan indirip tekrar yükledim. Eğer arama yapacaksınız şimdilik uydu taraması yaptırın. Taratmak istediğiniz uydunun üzerine gelip o***leyip, mavi tuşla aramayayı başlatın. Açılan penceredeki hayırları ok.eyleyin. Bilginize.
Sensi kardeş dediğin doğru, k.eyler dışarıya sızmadığı için onlarında yapabilecekleri birşey yok şimdilik.
Saygılar.
emmi sana katılıyorum benim listemi mahfetti bende yeniden manuel listeledim yeni yazılım gelene kadar uyduyu taratmıyorum bir kanalı iki kere alıyor birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş
"birde aslı astarı olmayan tp,ler türksata dolmuş ayıklıyorum temizliyorum her uydu taramasında yine geliyor türksat tam bir keşmekeş."
Sensi kardeş bu keşmekeşten kurtulmak için uydunun detay bölümündeki tip aramayı kapatırsan bu gereksiz tipler, (hatta dikkat ettim 27500 SR'li tiplerin hepsi Hot Bird uydusundaki tipler) bir daha çıkmıyor. Ama o zamanda Türksata yeni gelen kanalları bulmak zorlaşıyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
NOT: Bu akşam gelen yazılım güncellemesi POLSAT'larla ilgilidir.
sağ ol emmi teşekkürler dediğin gibi yapmak lazım zaten yeni gelen kanalları uydu frekans sitelerinden bakıyorum elle giriyorum saygı selam
kolay gelsin arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ben yeni rl 100 csx aldım fakat yeni gelen frekansları elle nasıl girecem yardımcı olursanız sevinirim.rahatsızlık verdiğimden dolayı şimdiden özür diliyorum yardımlarınızı bekliyorum geniş bi açıklama yaparsanız menmun kalacam .
arkadaşlar 2.92 yazılımı dün yükledim,2.91'le arasında fark göremedim.yeni bir şeyler eklendi mi?bilgi veren olursa sevinirim....
Yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.adamlar Yenİlİkten Yana Degİl KardeŞ Bİzde Beklİyoruz Çok Basİt Cİhazlarin ÇÖzdÜgÜ Srg Ler Gİbİ Anumaxs Gİbİ-eljezİre Spor Gİbİ Hatta Hbo Ve Sky Ler Gİbİ Lerİde ÇÖzse Çok İyİ Olacak Azicik Emek İstİyor İyİ Bİr Cİhaz Amma İŞletmecİlerİ Bİr TÜrlÜ İzleyİcİyİ Anlamiyorlar GÖrelİm Mevla Neyler Neylerse GÜzel Eyler Bİrİ Sİ BaŞka Marka Yenİ Cİhaz Çikarir Çok Özellİklİ Bİzde Onu Aliriz Bİze Bakana Bakariz Bİzde.selamlar Saygilar.