evet mokur üstadım dediğin gibi ondada paylaşım yok şuan zaten 53 dereceden paylaşım alan bütün cihazlarda paylaşım yok
Printable View
çok teşekkür ederim üstad peki yazılım aynımı kalcak yoksa yeni yazılım gerekmi üstad
sağol toprağım bilgin için
vallah daha 1 hafta gelmese haber alcaktım başka cihaz spacesat x2 alcaktım ama şuan vazgeçtim bu haberden sonra
herşey sabırla dostum
tesekkurler bu guzel haber den dolayı mokur ustam senden bu guzel haberı beklıyoduk saygılar
rica ederim,yeni server sorunsuzca çalışır ise,benim kanaatim eskisinden iyi olacak...
iyi bir haber bu cihazlardan kullana cok fazla kullanıcı var
paylaşım gelmiştir mokur usta haberi verdi paylaşımı getirdi :wave::yahoo::bath::clap2::
multibox yayınları geldi bende sorunsuz çalışıyor şu anda
bu mutlu haber için çok teşekkürler.
selim üstada saygılar teşekkürler
yumatu twın goldlarlada ızleyen varmı arkadaslar bende 11. ay yazılımı yuklu yayınlar gıtmeden ızlıyodum suan ıcın acmadı 11. yazılımı ıle ızleyebılen varmı
şuan paylaşım yoktur mokur usta burada bizi bilgilendirir (baff severlerin bilgi deposu mokur usta )
11.30 da paylaşım vardı ama paylaşımlar geri gelcek galiba selim gardaşımın dediği gibi hafta sonuna kadar şu an deneme olabilir bence gelip gitmeler dostum:45:
sabredin arkadaşlar.normalde haftasonu gelmesi gerekiyordu ama ufak tefek testler olunca gidip gelmeler olacak.bunları idare edeceksiniz,yeni server ayarları yapılana kadar.
cümleten,hayırlı akşamlar...
arkadaşlar musade edin yazılımı indirim
dostlarım bana hotbirde multibox paylaşımla açılan kanal listesi lazım benim anten 7 batı nilsatta sinyal zayıf aldığım için hotbire çevircem yardım gerek kanal list teşkürler şimdiden
baff eyes box usb pvr güncel yazılımını nereden bulabilirim
*************Alıntı:
hotbird 13
12520 V 27500
HRT 2 - HRT Plus / HRT Satelitski
12015 H 27500
hotbird 13
Arabesque
ART Prime Sport - Movie - Movie 2
LBC Europe - ART Cinema
Shwotime Maghrib - ART Hekayat Kaman
ART Sport 1-2-3-4-5-6 - ART Hekayat
11938 H 27500
hotbird 13
12169 H 27500 Nova
Discovery Ch - Nova Sports 2/7
Cartoon Network C.E.E / TCM C.E.E
Fox Life Greece - Makedonia TV
SKAÏ Tileorasi - ET 3 - NET - Mad TV - ET 1
hotbird 13
11727 V 27500
British Telecom
Tele Italia TV - Tele Italia TV
Tele Italia TV - Satisfaction Italy
Tele Italia - Satisfaction Privé
hotbird 13
11296 H 27500
Al Jazeera Sport Channel+1
Al Jazeera Sport Channel +2
Al Jazeera Sport Channel +3
Al Jazeera Sport Channel +4
Al Jazeera Sport Channel +5
Al Jazeera Sport Channel +6
Al Jazeera Sport Channel +7
Al Jazeera Sport Channel +8
Al Jazeera Sport Channel +9
Al Jazeera Sport Channel 10
hotbird 13
11642 H 27500 ***YENİ*** 11470 V 27500 YENİ.
Theme X-Hardcore - Theme X-Group - Theme X-Fetish
Theme X-18 - Theme X-Peep - Theme X-Bizarre
Theme X-Inter - Theme X-Transx
Hotbird 13
11681 H 27500
AB SAT
Escales -Encyclpedia-RTL 9 - AB 1 - AB Moteurs - Animaux
Chasse & Peche - TF 1 -
NT1 - Action - Mangas -
- France Ô- LCP
hotbird 13
12692 H 27500
M6 - NRJ 12 - France 2 - W9 - TMC
Ciné Polar - Ciné FX - Virgin 17
AB 3 - AB 4 - Gulli - Orange Sport Info
France 3 Sat - France 4 - Ciné First
hotbird 13
11411 H 27500
Telekom Srbija
Zee TV - Zee Cinema
Dorcel TV - French Lover TV
RedLight Premium Channel - Free-X TV 2
X-Dream TV - Free-X TV - Club Prive TV
:rockon::45:çok teşekkür ederim toprağım emeklerin için
Mokur ustam bu yazdıgın kanalları su an ızleyebılıyoruz degıl mı.bırde eskı yazılımla ızlıyoruz yenı yazılım yok degıl mı.ha bu arada lısta ıcın tesekkurler
53 dereceden izlenebiliyor.
şuan bütün uydularda sorun var sinyaller kesiliyor.çanaklarınız bozulmuş diye aklınıza gelmesin:)
53 derece,paylaşım ile açılan kanallar 1. mesaja eklenmiştir...
arkadaşlar,paylaşım hala yok.
bilgisi olan var mı?
yeni serverdeki bir sorundan dolayı hafta sonu paylaşım açılamamış.
sorunu çözer çözmez 53 paylaşımı tekrar devreye girecek diye söylediler...
teşekürler hocam bilgilendirmeniz için;
kolay gelsin, bol kazançlar.
sağol toprağım bilgin için
sizlerde sağolun,sizlerinde elinize saplık.
bekleyelim sorunu çözer çözmez paylaşımı açacaklar...
mokur ustam size benım baff 6000 gold twin war drembox gibi netten paylaşim alabilirmiyim die sormus sizede bana ccam we newcam alabilirsiniz ama benim tawsiyem newcam demiştiniz.cihaz aldiğim yer toptancısına sormus erbil elektronik erbil abiye (kayseride) o bunun olamıyacagini söylemiş sımdı ıkılemde kaldı alabilirmiyim alamazmıyım?
arkadaşım dreambox cihazlar kadar stabil olmaz ama bu cihazdan da tmshareyi seçerek cccam-newcamı seçerekte newcam server kullanabilirsiniz.rs232 kablosu ile pc ve cahazı bağlayarak paylaşım yapabilirsiniz.internet ve pc devamlı açıl olmak zorunda.ücretli sağlam bir server bulursanız cccamı flycccam-flyhadu-acamd-veya flydahli programlarının her hangi birisi ile izleyebilirsiniz.bence en stabil çalışan hadu veya acamd. selamlar.dostum benim anlattığım cihaz yumatu 6000 gold tweendir.ama paylaşım ve yazılımı baff 6000 gold tweenle aynı olduğu için sanırım sizin cihazada uyar.
*01-06-2010*53 DERECE 2.BOARD twin yazılımları 1. mesaja eklenmiştir.
kullanıcılara hayırlı olsun...
teşekürler hocam savol sonunda ....
deneyenler buraya sonuçları yazarsa iyi olur.işlerden dolayı fazla inceleyemedim.inşallah kesintiler ve ufak tefek hatalar düzelmiştir...
usta şu an iyi kesinti falan yok ama kanallar pek az benim cihazdamı bi sorun var
mokur33 hocamın 5 permalingdeki bir yazısındaki sorun çözümünü belirtiyim. BAFF 7000 FTA ların kumandası baff 6000 de çok güzel çalışmaktadır. bilginize selim hocam doğru söylüyor orjinal kumandası takılma yapıyor baff 7000 kumandası ile baff 6000 yı kullanmanızı tafsiye ederim. :45:daha kullanışlı
emeği geçen herkesin eline sağlık. animal planet hariç full açıyor s-ler themeler frexx ler animaux paketi jcs spor paketi yani full diyebiliriz ve de çok hızlı bir şekilde açıyor. birde kaynağı olmadan bu iş bitmiştir diyen arkadaşların cevabını merak ediyorum şimdi ne diyecekler açaba.
bende gitti neden acaba sinyallerde normal cihazdamı bi problem var acaba
şuan ben izliyorum taplin 18000
tabiki twing kart takılı
eline saglık mokur ustam.redline multiboxa olur mu yeni yazılım.teşekkurler
şuan yayınlar yok sahab vardı bende şuan yok
bende bazı kanallar gedi şu an
yazılımı yükleyin ve bekleyin,bi kaç gün gidip gelmeler olabilir...
mokur ustam digibox x5400 plus var yeni yazılımı attım ama anımaux acmıyor yardımcı olabilirmisin usta
diğer cihazdan paralel alıyorum normal sinyalı sinyal bi gidip bi geliyor neden acaba
data var mı arkadaşlar öylen yazılımı yükledim hiç kanal açmadı