teşekkür
teşekkür
Teşekkürler
Arkadaşlar bu talimatları defalarca dreambox 500s cihazıma uygulama rağmen kanalları açmıyor. tüm bağlantılarım tamam. Dosyaları aynen belirtildiği yerlere atıyorum. Ancak aynı tas aynı hamam. Bu işe yokmu bir çözüm. Hafta sonları ntv spor ve trt3 e şifre girmesine uyuz oluyorum. Yardım edin lütfen. Bende teşekkür etmek istiyorum ancakbir türlü olmuyor.
güzel paylaşım
Acmiyor arkadaslar dreambox 500s ver ntvspor sonuc ayni lutfen bir cozum soyleyin
Ntv Spor vs. izleyebilmek için hacksat addonstan btkcam indirin ve blue panel den aktif edin izleyin
saolsın kardeş teşekürler
tesekür ederim
ek bir şey yapmaya gerek var mı hacksattan kurdum maç saatinde önce blur panelden btkyi aktif edip reset ettikten sonra ntv sporun üstüne direkt gelip yayın kendiliğinden mi yoksabaşka kanala tıklamamk lazım mı?
artık bu dreambox 500s 'e uyuz olmaya başladım.server aldığım kişi yeni yazılım atmak için istedi gönderdim.daha önceki yazılımda ntv ile trt yi açıyordu şimdi ne yaptıysam açılmıyor.son çare yukarıdaki gibi addostan haksata giriyorum.indirdiğim dosyalarda btk cam diye birşey yok.birde cihaza ccam 2.3.0 yüklemiş, yanında birde DBCAM diye birşey var bu neye yarar.anlamış değilim.vereceğiniz cevaplar için tşk.ederim.
arkadaşlar açmıyor hiç boşuna uğraşmayın biri ortaya birşey atıyor bizde işi bilmediğimiz için hemen atılıyoruz yazan resimli düzgün anlaşılır bir şekilde anlatırsa belki bizlerde yararlanırız ama kestirmeden şöyle yap tamam olmuyor herkese saygılar.
tşk kardeş
teşk..
teşekurler elline sağlik
Teşekkürler
saolun
emeklerin icin teşekürler
emeginize sağlık
teşk.................
Teşekkürler
Teşekkürler
eyvallah
Teşekkürler.
Teşekkürler :)
Bu dosyada NTV spor yuzde yuz acıyor
Teşekkürler sonunda çalıştı :yahoo:
teşekkürler
teşekkürler:45:
teşekkürler. NTVSPOR'la sürekli problem yaşıyorum. umarım bu ***lerle izleyebilirim.
emeği geçenlere teşekkürler.
teşekkür
arkadaşlar bende sizin gibi muzdarip oldum bu dreambox,ta bissler yüzünden ne kadar uğraştımsa olmadı.güncel softcam dosyası atıyorum olmuyor ***leri elle giriyorum olmuyor en son çare gene bu siteden geldi arkadaşın birisi nasıl yapılacağını anlatmış.bende aynısını uyguladım şimdi hepside açılıyor yapacağınız iş çok basit önce tuxbox indirin daha sonrada mgcamd 1.38 indirin daha sonrada güncel cw dosyası atın fxp ile açılmasını istediğiniz kanalın üzerindeyken mgcamd 1.38 çalıştırın göreceksiniz 1 sn sonra kanal açılacaktır.şimdiden sizlere kolay gelsin .bu anlattıklarım alıntıdır bu fikri ortaya koyan arkadaşa teşekkürler.
emegıne sağlık arkadasım...
tşklerr usta elina sağlık...
Benİmde bİss Şİfrelere İhtİyacim var.
tşkler
teşekkürler
teşekkürler
dreambox dm500s cihazım ccam ney mgcam ney hiçnbirinden bi fikrim yok bu dosyayı indirdim. dreamboxu bilgisayara nasıl bağlayıp neyle bağlayıp dosyayı neyle içine atcaz bana ayrıntılı anlatcak birisi varsa burdan veya pm ile anlatırsa sevinirim. mgcamda direk açılıyosa ccam ney neden o kullanılıyor benim cihazda bu ccamlar filan yüklümüdür? dreamboxa dosya atan program filan lazım olcakmı
emeğine sağlık
sağolasınız
teşekkürler
teşekkür ederim
ey valla kardeş
teşekkür ederim.
teşekkürler
teşekkürler
İnşallah maçlarda çalışır teşekkürler
eyvallah bu iyi oldu
ch mod değerini 755 yapacamda ch mo değeri nedir nasıl değişir çok yabancı kaldım :) yardım luften
eyvallah
Çok teşekür ederim ama cihaza nasıla atacağız bunu
valla ben attım fxp ile kontrol ettim ***s içinde fakat ne eksik anlamadım bende şu anda idman tv yi açmıyor akşam napacaz maça kadar bu işi, bide az tv verecekmiş onu açmakla uğraşıyorum
teşekkürler bende bugün deneyeceğım
Emeğine sağlık..
Çok makbule geçti :)
TeŞekkÜrler