arkadaşlar bu yazılım w3 ile 16 dakileri açmıyor bilgilerinize.
Printable View
arkadaşlar bu yazılım w3 ile 16 dakileri açmıyor bilgilerinize.
bayındır kardeş teşekkürler
thor datada skylarda novalarda ddonmalar çokmu halen kullanan arkadaşlar bilgi versin
bilgi için tşkler
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:emeklerin için çok saol erçiş kardeş:)Alıntı:
sayın görevli arkadaşlar bundan sonra yazılım verildiginde tarihini verip 1inçi mesaja ekleneçek.
arkadaslar 25 tarıhlı yazılımın 3 28 den bır farkı varmı acaba.w3 data.varsa nelerdır acaba.tesekkurler.
Arkadaşlar en son verilen yazılım sanırım daha önce verilmişti 3.28 den farkı novalarda donmaların aza inmesi animaux açık hotbird ve astrada ancak ansiklopedi kanalı açık değil jcs sportta 9 nolu kanal açmıyor belgeseller yönünden bayağı iyi hd olarak açtığı belgeseller var animal planet hd notional hd gibi bende astra ve hotbird olduğu için diğer uyduları bilmiyorum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar 25 tarihli yazılım sorunlu ve 2 saat sonra açılıyor lütfen vermeyin böyle yazılımları veren denesin sonra bizlere ok desin bizlerde şükranlarımızı sunalım
çıkan yazılım verilir dostum bazen deneme şansımız olmuyor forma veriyoruz w3 w6 data kullanan arkadaşlar deniyor bende w3 w6 data yok thor data var kardeş kusra bakma.
ESTEĞFURULLAH nedemek
sana 1 şey sorcam thor data ile hangi peketler ful açık
......................
forum kurallarına uyunuz...
ben baff 2000 hd kullanıyom w3 redliht full paket nova bazıları sct bazıları cyfr+ bazıları absat full jsc full ama 9 11 yok syky iatlya hd ler donmalı bazıları var bunların
thor data nova:sad: animaux:nod:sky:sad:jsc:sad:18+:sad: cyrf+:sad:
full mu bu paketler üstad
sen dene dostum fuldan biraz az:)
üstad full paketmi yazıdığın hepsi fullmü
üstad ben yukarda 25 tarihli yazılımı atıy derken y6 clean da yanında dikkatimi çekti meğerse bu y6 temizliyip ardından son yazılımı atıyormuşsun donmalar gideriliyormuş malesf tam tersine kanalı 10 dakikada açıyor geçişlerde
lütfen yardımcı olun ne yapmam gerekiyor eski haline dönmesi için
arakadaşlar yardımlarınızı bekliyom yoksa sırasıyla eski datalaradan sırayla yeni dataları yüklesem düzelirmi geç açma problemi
teşekür ederim dostum ama yükleme almıyor verdiğiniz dosyayı
diğerlerini alıyor
hata veriyor dostum
kusura bakmayın bende denedim hata verdi
ben şimdi 3.21 den başlayarak 3.28 kadar sırasıyla yükledim düzelir herhalde
şimdi test etmeye gidiyom bu da bir bilgldir sonuçta
dostum panık yapma hemen.bende y6 clean yazılımı atıp sonra yazılım atıyorum ama gec acma dıye bır sorun hıc yasamadım sımdıye kadar.sen sımdı enson hangı yazılımla kanalları ızlıyorsan o yazılımı at.yenı verılen yazılımlardan bırı mutlaka oturur zamanla.sonra onu atarsın.bu ısler hep boyledır.aynı sey 3 21 de oldu 3 25 te oldu 3 28 de de oldu.
26.01.2011 bu günün yazılımı ilk mesaja eklenmiştir w6 ve w3 için test edilmiştir hata vermiyor. iyi seyirler
ilgileriniz için teşekür ederim
arkadaslar ercıs ustanın verdıgı yazılımı w3 te deneyen varmı nedır durum acaba.sanırım ercış ustatda w3 data yoktu.
teşekür ederim dostum yazılım iyi dün verdiğin w 26.tarihli yazılım ama açtığı kanallar yine aynı redliht full sct bazıları nova yarısı sklerd hd leri cyfr yarısı filmboxlar erosporlar skycalciolar hdl var
oda güzel
ercış usta bu 26 tarıhlı yazılım hem w3 hem w6 mıdır.yazılımda sadece w6 yazıyorda onun ıcın sordum.
bu gün w3 data 3.28 yazılımı ile kanalar açıkmı
27.01.2011 tarihli yazılım ilk mesaja eklenmiştir
üstadbenim dongle y6 son 27 tarihli w3 datayı yükledim dün akşam çalışıyordu şu an hiç yeşil ışık yanmıyor kalite 70 olduğu halde yardımlarınızı bekliyom teşekürler
teşekür ederimn dostum saol
28.01.2011 bu günün yazılımı ilk mesaja eklenmiştir
üstad 28 tarihli yazılım aktifmi
üstadlar w3 hiç çalışmıyor ve 28 tarihli yazılımda dosya bozuk inmiyor bu yüzden deneme şansım yok
thora çalışıyor sky nova cyrf+ 18 animaux jsc var
w6 çalır durumda atacan 12 gardeş
çok saol dostum şim deniycem
dostum hepsi aynı şuan izleyemiyon malesef 1 şey
dostum ben thor datadayım sende thor datayı dene
30.01.2011 tarihli y6 -w3 data yazılımı 1. mesaja eklenmiştir
arkadaslar 26.01 tarıhlı yazılımda dun aksam ıtıbarı ıle hotbırd cywfra bırkısım anımuxlr yok jsc ler ok +18 ler ok novalar yıne donmalı astra fransızlar ok ıspanyollar bır kısım ok hollandalar yok nılesat yıne %70 cıvarı ok.w3 data.son yazılımda durum nedır w3 data bakabılen varmı acaba.
31.01.2011 y6 w3 data yazılım tarihli yazılım eklenmiştir
arkadaslar 31 tarıhlı yazılımı deneyen arkadaslar var mı durum nedır acaba.?????
Yazılımı veren arkadaşlara teşekkür ediyorum ancak son zamanlarda verilen yazılımlar ercişsat hemşerimin verdiği 20.12.201 tarihli yazılımla aynı kodlu yazılım 3178E967 o yüzden fazla bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. benim dikkat ettiğim w3 datada iki yazılım kanal açıyor birbirinden farkı +18 lerde 3.28 de redlight kapalı diğerleri full yukarıda kodu yazılı son yazılımlarda redlight lar açık sct ler yarısı açık redhotlar yok ayrıcı bir iki hotbiddeki sky hd lerde değişiklik var animaxlar iki yazılımda da açık ancak son yazılımda ansiklopedi kanalı kapalı son durum iki yazılım versiyonu w3 data da aktif 3.28 ve son verilen yazılımlar bu dediğim iki uydu için hotbird ve astra diğerleri bende yok değişiklik varsa bilmiyorum. Hepinize saygılar
w3 data frekanları: 11669 V 30000 2/3 Data 12708 V 30000 2/3 11669 V 30000 2/3 Data
02.02.2011 tarihli yazılım ilk mesaja eklenmiştir iyi seyirler
Eyvallah ellerine sağlık hemşerim