Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı'nda, antrenör Hakan Demir'in istifasının ardından göreve Burak Bıyıktay getirildi. Şube koordinatörü Hasan Bozkurter, "Umarım hayırlı olur, kendisi bu görevi başarıyla yerine getirecek kapasitede" dedi.
25-02-2009, 20:48
sarıkanarya_41
Mali 'kriz' sürüyor
Beşiktaş'ta bazı şubelerde 6 aydır ödenmeyen ücretler nedeniyle tepkiler ve çözülmeler yaşanıyor. Yönetim, ödemeler konusunda ciddi sıkıntılar yaşamayı sürdürürken özellikle amatör branşlardaki belirsizliğin sporcuları yorduğu ifade edildi.
25-02-2009, 20:49
sarıkanarya_41
Güven Önüt unutulmadı
Beşiktaş'ın ilk "Gol Kralı" olan Güven Önüt, 6. ölüm yıldönümünde unutulmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, "225 maçta 94 gol atan, 1962-63 sezonunda 19 golle kulübümüzün ilk gol kralı olan Güven Önüt'ün ismi, şanlı tarimizin beyaz sayfalarında sonsuza kadar yaşayacaktır" ifadesi kullanıldı.
26-02-2009, 19:39
sarıkanarya_41
Beşiktaş 3 puana koşullandı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın açılış maçında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet.
Ligde geçen hafta Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 yenen siyah-beyazlılar, zirve yarışındaki rakiplerinin sürpriz puan kayıplarıyla moral bulurken, şampiyonluk yolunda umut tazeledi.
Beşiktaş, saha ve seyirci avantajını kullanarak, ligde bundan önceki 3 maçta da yenemediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor önünde hem bu şanssızlığına son vermek, hem de zirve yarışında puan kaybı yaşamamak amacında.
Siyah-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Rüştü'nün yerine yarınki maçta kaleyi Hakan Arıkan koruyacak.
Sakatlıkları nedeniyle geçen haftaki Gaziantepspor maçı kadrosuna alınmayan kaptan Delgado, Holosko ve Ekrem hazır hale gelirken, takımla çalışmalara dün başlayan İbrahim Toraman hakkındaki kararı ise teknik heyet verecek.
Hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak olan Beşiktaş'ta, Nobre, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Cisse sarı kart cezası sınırında bulunuyor.
BJK İnönü Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
26-02-2009, 19:46
sarıkanarya_41
Nobre'nin imzası bilmeceye döndü
Yönetim, 26 Şubat'ta geleceği açıklanan Juan Figer'in istediği 2.5 milyon doları çok buldu.
Geri sayım
Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve yönetimin daha önce devre arasında imza atma sözü verdiği Nobre ile halen masaya oturulmaması ***ifleri kaçırıyor. Golcü oyuncunun menajeri Juan Figer geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, "26 Şubat'ta (bugün) İstanbul'a olacağım. Yöneticilerle görüşerek sözleşmeyi uzatacağız" diyerek herhangi bir pürüz olmadığını ifade etmişti.
ÇOK PARA İSTİYOR! Ancak yöneticilerin, "Figer ile bir randevumuz yok" açıklamasıyla, Nobre'nin durumunun bugün de çözüme kavuşmayacağı ortaya çıktı. Menajer Figer, üç yıl önce bonservisi olmadan Beşiktaş'a gelen Mert Nobre için 3 milyon dolar almış, şimdi de sözleşme uzatmak için 2.5 milyon dolar daha istemişti. Siyah-beyazlı yönetimin bu teklifi kabul etmediği için Nobre işinin uzadığı ifade edildi. Fatih DOĞAN
26-02-2009, 19:47
sarıkanarya_41
Ruh getirdi
Erdoğan: Bu geniş kadromuz ve takıma hakim hocamızla hedeflediğimiz kupalara ulaşacağımıza inancımız sonsuz.
CANLILIK KATTI
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transfer Fabian Ernst'in orta sahaya ruh getirdiğini söyledi. Takımın gidişatını iyi bulduğunu dile getiren Erdoğan, "Mustafa hocanın Trabzon ve Gaziantep maçlarında takımın iskeletini oturttuğunu gördüm. Özellikle Ernst'in gelişinden sonra orta saha canlandı. Bunda Ernst'in katkısı çok büyük. Tam bir profesyonel, görevini iyi yapıyor" şeklinde konuştu.
HAVAYA GİRMEDİK
Erdoğan şunları söyledi: "Yusuf'un da zamanla takıma daha da ahenk sağlayacağını düşünüyorum. Sakat olan Holosko ve Delgado'nun iyileşmesi moralimizi düzeltti. Bu geniş kadroyla, takıma hakim hocamızla şampiyonluğa inanmış bir görüntü var. Şampiyonluk havasına girmedik ama başarılı olacağımıza, hedeflediğimiz iki kupaya da ulaşacağımıza olan inancımız sonsuz." Fatih DOĞAN
sarıkanarya_41
Suskun yedekler
Siyah-beyazlılar bu sezon filelere 33 gol gönderirken, 31 golü ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular attı. İki golün sahibi ise Bobo.
KATKI YAPAMADI
Beşiktaş'ın yedek futbolcuları, bu sezon skora çok fazla katkıda bulunamadı. Siyah-beyazlılar Turkcell Süper Lig'de geride kalan 21 haftada rakip filelere 33 gol gönderirken, bunlardan sadece 2'si, oyuna sonradan giren futbolculardan geldi.
KOCAELİ&TRABZON
Kartal'ın bulduğu 31 golü, ilk 11'de başlayan futbolcular atarken; sonradan oyuna giren isimler arasında rakip ağları havalandıran tek isim Bobo oldu. Sambacı, Kocaeli ve Trabzon maçlarında attığı gollerle takımına katkıda bulundu.
sarıkanarya_41
Kalpten oynuyorum
Beşiktaş'ın yeni transferi Ernst sahaya çıktığı andan itibaren tüm konsantrasyonunu kazanmak için harcadığını belirterek, "İşimi seviyorum" dedi.
Ara transferde Almanya'nın Schalke takımından alınan Fabian Ernst, siyah-beyazlı formayı giymekten büyük ***if aldığını söyledi. Geldiği günden bu yana otaya koyduğu futbolla spor otoritelerinden tam not almayı başaran tecrübeli oyuncu, "Beşiktaş'ta yüreğimi ortaya koyuyorum" dedi.
Bundesliga'da uzun yıllar forma giydiğini ve Türkiye'deki futbolun da üst düzey olduğunu belirten Ernst, "Eğer kazanmak istiyorsanız 90 dakika boyunca mücadele edeceksiniz, çok koşacaksınız. Ben de bunu yapmak için uğraşıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmem" diye konuştu.
sarıkanarya_41
Belediye'ye yakın takip
Zirveye bir adım daha yaklaşmak için İstanbul BŞB'den 3 puan almayı hedefleyen Beşiktaş'ta teknik heyet, yayıncı kuruluştan da rakiplerinin maç kasetlerini istedi. Belediye'nin maçlarının analizini çıkaracak olan siyah-beyazlılar, alınacak önlemleri belirleyip, "Nasıl kazanabiliriz" sorusuna formül arayacaklar.
sarıkanarya_41
Yusuf dert etmiyor
Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Yusuf yedek kalmayı sorun etmediğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Kararı verecek olan kişi hocamız Mustafa Denizli'dir. Bunu sorgulamak gibi bir davranışta bulunamam. Hocam ne görev verirse en iyi şekilde mücadele etmeye hazırım. Zaten önemli olan da bu. Ben her zaman oynayacakmış gibi kendimi hazır tutmaya çalışıyorum" diye konuştu.