Liverpool'un yıldızı Aslan'a koşuyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Savunmasını tecrübeli bir stoperle güçlendirmeyi planlayan Galatasaray'ın, Liverpool'da forma giyen Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
29.6.2008
Oldukça sıcak bakıyor
Stoper arayışları doğrultusunda Van Buyten, Dario Simic ve Legrottaglie gibi birçok futbolcuyla temas kuran, ancak olumlu sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi, aradığı ismi İngiltere’de buldu... Savunma hattını tecrübeli bir oyuncuyla güçlendirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar’ın, Liverpool’un 34 yaşındaki stoperi Sami Hyypia ile görüşmelere başladığı öğrenildi. 2 ay kadar önce kulübüyle mukavele yenileyen Hyypia’nın, Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı da, gelen haberler arasında. Menacerler vasıtasıyla, tarafların yıllık ücret konusunu görüştüğü ileri sürüldü.
İtandje bitmek üzere
Hyypia yeşil ışık yakınca, Liverpool’la bonservis pazarlıklarına başlayan yönetim, bu transferi 10 Temmuz’daki Duisburg kampına kadar bitirmeyi hedefliyor. Diğer taraftan kaleci arayışlarını da sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Liverpool’un bir başka oyuncusu Charles İtandje’ye teklif götürmüştü. 26 yaşındaki 1.93’lük eldivenle her konuda anlaşmaya vardığı öğrenilen yöneticilerin, Fransız kalecinin 4 milyon Euro olan bonservis bedelini aşağı çekmeye çalıştığı belirlendi. İtandje, geçtiğimiz sezon Liverpool’da Reina’nın yedeği olarak görev yapmış ve 7 maçta şans bulabilmişti.
Raşit ALTUN
29-06-2008, 21:30
sarıkanarya_41
Galatasaray günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
EURO 2008´de A Milli Takım´ı yarı finale kadar taşıyan Galatasaraylı futbolcular, yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz´da katılacak.
29.6.2008
12 Temmuz’da katılacaklar
EURO 2008’de A Milli Takım’ı yarı finale kadar taşıyan Galatasaraylı futbolcular, yeni sezon hazırlıklarına 12 Temmuz’da katılacak. Cim Bom’un Duisburg kampının ise 10 Temmuz’da başlayacağı bildirilmişti. Zafer primi dağıtıldı...
Sarı-Kırmızılı ekibi ligde 17. kez şampiyonluğa ulaştıran oyunculara, şampiyonluk primlerinin dağıtıldığı açıklandı. Lig boyunca gerçekleşen istikrara göre hazırlanan pastadan en büyük payı, 33 maç oynayan Servet’in aldığı öğrenildi.
Murat Özyer yuvada kaldı
Galatasaray Cafe Crown’ın başında başarılı bir sezon geçiren, ancak bir süredir yerine Erman Kunter’in getirileceği belirtilen Murat Özyer’in, Sarı-Kırmızılı kulüpteki görevine devam edeceği öğrenildi. Diğer taraftan Kaya Peker transferinde de sona yaklaşıldığı belirtildi. Cim Bom’da iskelet kadronun korunacağı, yapılacak takviyelerle hedefe gidileceği belirtildi.
Balo listesi açıklanıyor
1 Temmuz Salı akşamı Topkapı Sarayı’nda düzenlenecek şampiyonluk balosunda yapılması planlanan müzayedede satışa çıkarılacak eserlerden bazıları açıklandı: Maide Bulak’ın 200x100 boyutlarındaki Ümit Karan tablosu, Şeyda Cesur’un 200x100 boyutlarındaki Arda Turan tablosu, Selma Gürbüz’ün Kelebekli Kadın adlı eseri ve Frankline Adler’in baget pırlantalarla süslü çalışması.
Hazırlıklar devam ediyor
Yeni sezon açılışını 25 Haziran’da yapan Galatasaray, dün hazırlıklara Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam etti. Basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, PAF takım takviyeleriyle çift kale maç yapıldığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın, yeni sezon hazırlıklarına bugün 10.30’da basın ve taraftara açık olarak yapılacak idmanla devam edeceği açıklandı.
29-06-2008, 21:30
sarıkanarya_41
Avrupa'nın son yıldızı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
EURO 2008´e damga vuran Arda Turan, Avrupa´nın dilinden düşmüyor. Genç yıldız her yerde gündemin zirvesinde.
29.6.2008
Herkes onu konuşuyor
Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, EURO 2008’de bir patladı, pir patladı!.. A Milli Takım formasıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mükemmel bir performans ortaya koyan 21 yaşındaki futbolcu, artık dillerden düşmüyor. Avrupa’nın üst düzey medya organları yaptıkları haberlerde ve düzenledikleri anketlerde sık sık Arda’ya yer verirken, milli oyuncumuz da hemen hemen tüm araştırmaların zirvesinde kendine yer edinmeyi ve gündemde kalmayı başardı.
‘Transfer savaşları!’
Bunlara en güzel örneklerden biri, dünyaca ünlü televizyon kanalı Eurosport’un internet sitesinde yer alan anket. EURO 2008’de sergiledikleri performanslara göre hangi oyuncuların transfer savaşlarına yol açabileceğinin sorulduğu oylamada, Arda açık ara lider. Yıldız futbolcuyu, Arshavin, Deco, Van der Vaart ve Villa izledi. Dünyaca ünlü web sitesi goal.com ise, EURO 2008’in yükselen yıldızları sıralamasında ilk sırayı Arda’ya verdi. Çağrı DAVRAN
29-06-2008, 21:31
sarıkanarya_41
'Sürünsem de Fener'e gitmem' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu sözler G.Saray Bayan Basketbol Takımı'ndan Işıl Alben'e ait.
29.6.2008
"Dayım bana Metin Oktay felsefesini öğretti. Emre Belözoğlu´nun yaptığını yapmam; sürünsem bile Fenerbahçe formasını giymem!"
Doğuştan Galatasaraylı; 5 yaşından beri Ali Sami Yen Stadı’nın tribünlerinde... Sarı-Kırmızılı ekibin genç guardı Işıl Alben, FANATİK’e verdiği özel röportajda, Galatasaray’a olan tutkusunu ve ideallerini samimi şekilde dile getirdi:
* Kendimi bildim bileli Galatasaraylı’yım. Henüz 5-6 yaşımdayken dayım beni Galatasaray maçlarına, Kapalı Tribün’e götürürdü. O zamanlarda da küfür vardı ve kötü tezahüratlarda dayım kulaklarımı kapatırdı.
* Liseye kayıt yaptırırken sıkıldım ve okulda dolaşmaya başladım. Kızların basketbol antrenmanı vardı. Antrenörün yanına gittim ve oynamak istediğimi söyledim. Kısa süre takımla birlikte idmanlara çıktım, ama yine evden veto yedim. Mahalledeki abiler iyi futbol oynadığımı görünce benim Dinarsu Bayan Futbol Takımı’ndaki futbol hayatıma öncülük ettiler. Sonra ailem de futboldan daha az yıpratıcı olduğunu düşünerek basketbol hayatımın başlamasına razı oldular.
* İÜSBK’da basketbol hayatım başladı. 1998-2006 arasında İÜSBK’da oynadım ve 5 gençler şampiyonluğum var. 06-07’de Botaş’a transfer oldum. Burada da Avrupa’nın ilk 16 takımı arasına girdik. Sonra Galatasaray... Bu sezon Avrupa’da ilk 3’e girdik, bir de lig ikinciliği. Milli Takım’da da bireysel başarılarım oldu. FIBA tarafından en iyi genç değer seçildim, asist kraliçeliğim var, en iyi guard ve en değerli oyuncu ödüllerine layık görüldüm.
Marş eşliğinde sözleşme!
* Hedefim Botaş’tan sonra Avrupa’ya gitmekti. Ancak Galatasaray’dan teklif gelince neredeyse hiç düşünmeden kabul ettim. Hatta transfer görüşmesine menacerim Gözde ile arabada Galatasaray marşları dinleyerek gittik. Galatasaray’a şampiyonluk yaşamak için geldim, yaşamadan da gitmeyi düşünmüyorum.
* Bana dayım Galatasaraylılığı Metin Oktay felsefesiyle öğretti. Fenerbahçe’ye giden Emre Belözoğlu gibi düşünemem. Sürünsem, hiçbir takımdan teklif almasam bile Fenerbahçe formasını giymem. Galatasaray’da şampiyonluk yaşadıktan sonra yurt dışında basketbol hayatıma devam etmek istiyorum.
* Geçen sene Eski Açık’ta kombinem vardı. Aşağı yukarı her maça gittim. Yakın çevrem Galatasaray atkısı ve beresini giyince başka bir insan olduğumu söylüyor. Yeni sezon için Kapalı’dan kombine aldım. Yine tüm maçlara gideceğim.
Şampiyonluk benden geçer!
* Her takip ettiğim Galatasaray takımı şampiyon oldu. Tekerlekli sandalye basketbol takımı, sutopu takımının maçlarına da gittim. Gelecek sezon bizim takımın final maçında tribünde olacağım ve şampiyonluğa ulaşacağız.
* Futbol takımının tamamı müthiş, tam bir ekip çalışması var, ama bu sezonki şampiyonlukta Servet’in ayrı bir yeri var. Beni en çok üzen şey Fenerbahçe yenilgisidir.
* Takım arkadaşım Sophia’ya Galatasaray marşları öğrettim. Çok güzel söylüyor, bir de ‘yengeç dansını’ harika yapıyor!
Serdar DİNÇBAYLI
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
29-06-2008, 21:31
sarıkanarya_41
ln'e tepki yağıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Rio'da klip çekiminde görüntülenen Brezilyalı futbolcuya taraftarlar öfkeli...
29.6.2008
Florya´daki yeni sezon hazırlıklarına katılması beklenirken, Rio´da klip çekiminde görüntülenen Brezilyalı futbolcuya taraftarlar öylesine öfkeli ki...
Rüzgâr tersine döndü
Galatasaraylı taraftarların Lincoln sevgisi tükenmek üzere... Geçtiğimiz sezon takıma pek bir katkısı olmamasına karşın, tribünlerde hep coşkuyla karşılanan Brezilyalı futbolcu, Cim Bom şampiyon olur olmaz ülkesine gitmişti. Hiçbir şampiyonluk kutlamasına katılmayan 29 yaşındaki oyuncu yeni sezona da Rio’da girdi. Ve yönetimin bir türlü ulaşamadığı Sambacı, Brezilya’da bir albüm tanıtımında ortaya çıkınca ortalık karıştı. Taraftarlar konuyla ilgili tepki mesajları yağdırdı.
Menaceri de bilmiyor!
İşte o yorumlardan bazıları: Emre Keskin: “Yeter artık, Lincoln’ü görmek bile istemiyorum!” Tugay Demirbaş: “Bu ne saygısızlık, gönderin gitsin.” Gökhan Altunok: “Sen gerçek Galatasaraylı olamadın, olamazsın da.” Mustafa Furan: “Zaten geçen sezon sakatım diye oynamadın, bari bu sezon zamanında gelseydin!” Bu arada, Lincoln’ün menacari Wittmann da, tecrübeli oyuncuya ulaşamadığını, kendisinin oldukça mutlu gittiğini, annesiyle birlikte tatilde olabileceğini söyledi.
29-06-2008, 21:35
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yedeği Giuly
Sambacı için dünkü idmana noter getiren yönetim, biletini kesmeyi tartışmaya başladı. Yerine ilk aday; Roma'lı Giuly.
Galatasaray'da Cassio Linclon'ün suyu ısındı... Çarşamba günü başlayan sezon hazırlıklarına 4 gündür mazeretsiz olarak katılmayan sambacı sonunda yönetimin sabrını taşırdı. Brezilyalı yıldızdan dün de haber alınamazken harekete geçen sarıkırmızılılar, sabahki idmana noter getirerek çalışmalara katılmadığına dair tespit tutanağı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
düzenletti. Lincoln'e dönünce tarihi bir para cezası verecek olan yönetimin, yıldız oyuncunun satılmasını da gündemine aldığı öğrenildi.
POLAT'I KIZDIRDI Geçen sezon da bekleneni veremeyen Lincoln'den başkan Adnan Polat'ın da desteğini çektiği ve futbol şubesine, "Bu kulüpte disiplini bozan kim olursa olsun sonucuna katlanır. Lincoln'e tarihi para cezası verelim. Mazereti yoksa gerekirse gönderelim" dediği öğrenildi. Lincoln'ün yerine oyuncu arayışlarına başlandığı öğrenilirken, listede Roma'nın 32 yaşındaki Fransız yıldızı Giuly'nin olduğu bildirildi. Yaşar YALÇIN
sarıkanarya_41
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İtandje ile anlaşmak üzereyiz
Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Liverpool'un Fransız kalecisi Charles İtandje konusunda "Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmak üzereyiz" dedi.
İtandje pazarlığı
Sarı-kırmızılılar, 4 milyon euro isteyen İngilizlere, 2 milyon euro önerdi. Haldun Üstünel, "Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
Yabancı kaleci için uzun süredir arayışta olan G.Saray, Liverpool'un yedek kalecisi Charles İtandje'nin transferinde mutlu sona yaklaştı. Yönetici Haldun Üstünel, Fransız file bekçisi ile görüştüklerini dün doğrularken, "Henüz net bir gelişme yok. Ancak pazarlıklarımız sürüyor" dedi. Liverpool'un 25 yaşındaki kaleci için 4 milyon Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
euro bonservis bedeli talep ettiği, G.Saray'ın rakamı 2 milyon euro'ya indirmeye çalıştığı öğrenildi.
THE SUN: 3 YILLIK ANLAŞTI Fransız gazetesi L'Equipe, İtandje'nin G.Saray'a gelmeye sıcak baktığını belirtti. İngiliz The Sun da sarı-kırmızılı takımın, Fransız file bekçisi ile her konuda anlaştığını ve 2.5 milyon euro transfer bedeliyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağını iddia etti. Liverpool'da Reina'nın yedeği olan İtandje geçen sezon ligde hiç forma giymezken, kupada şans bulduğu 7 maçta ise vasatı geçemedi.
İTANDJE KİMDİR?
Tam adı: Charles-Hubert İtandje Doğum tarihi: 2 Kasım 1982 Doğum yeri: Bobigny, Fransa Boyu: 1.93 Mevkisi: Kaleci Kariyeri:
Sezon Kulüp Maç 2001-07 Lens 170 2007-08 Liverpool 7 Fransa Ümit Milli Takımı'nda da 25 kez görev yaptı.
sarıkanarya_41
Aslan durmuyor
Sarı-kırmızılılar dün tek idmanla yetindi. Teknik direktör Skibbe önce dayanıklılık, sonra teknik çalışmalar yaptırdı.
BASINA KAPALI İDMAN
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Florya'da Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda oyuncular, ısınma egzersizlerinin ardından dayanıklılık ve teknik çalışmalar yaptı.
11 FUTBOLCU KATILDI
Milli oyuncular ve yabancı futbolcuların Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yer almadığı idmana A takımdan sadece Aydın, Mehmet Güven, Yaser, Ferdi, Barış, Hasan, Aykut, Orkun , Fırat, Volkan Yaman ve Ümit katıldı. Semih ve Uğur ise tesislerde tedavi oldular.
sarıkanarya_41
Şok Servet 2 ay yok
Sakatlığı ciddi olan yıldızın, ön eleme ilk maçına yetişmesi zor.
G.Saray'da Servet Çetin şoku... Avrupa Şampiyonası'nda sakat sakat forma giyen ve sol diz bağlarında zorlama ve esneme oluşan sarı-kırmızılı futbolcunun iyileşmesinin en az iki ayı bulacağı bildirildi. Servet bu takdirde G.Saray'ın 12/13 Ağustos'ta oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında forma giyemeyecek. Milli Takım dönüşü sağlık kontrolünden Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
geçen yıldızın tedavisine başlanırken, 1 ay topa vurmasının yasaklandığı öğrenildi. Yaşar YALÇIN
29-06-2008, 21:36
sarıkanarya_41
Arda zirvede
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Avrupa Şampiyonası'nda forma giyen en başarılı G.Saraylı futbolcu olarak Arda'yı seçti. galatasaray. com'da yapılan ankette, yüzde 68.2 oyla açık ara birinci olan genç yıldızı, yüzde 14.6 ile Servet ve yüzde 8.9 oy alan Mehmet Topal izledi.