teşekkürler...
teşekkürler...
Dostlar ben kafayi siyirmak uzereyken sukur hallettim . Nasil mi? oldukca kolay:Alıntı:
Samsung apps store da life style da SMART IPTV app´i var onu indirip listenizi yukleyin ya da direk Hasbahca´nin linki (MAC 2´ye) vererek bir hafta deneyin bir hafta sonunda sizden bagis yapmaniz istenecek 5 uro verdiniz mi app aktif olup kullaniminiz icin hazir)) Iste bu kadar kolay Listenizi olusturun yada Hasbahca sagolsun bizler icin emek harcayip listeyi hazir hale getiriyor ekleyip kullanin)) Iyi seyirler kolay gelsin
DIKKAT! mylist de ki MAC 1 pc´nizden listenizi yuklemeniz icin MAC 2 ise hazir bir linkden izlemeniz icindir ! Zorlanacaginizi dusunmuyorum ama sorun yasarsaniz yardim isteyiniz !
www.siptv.eu da ayrintili bilgi bulabilirsiniz
sinan bey nasıl yaptıgınızı biraz daha detaylı anlatırsanız bizde bu eklentiyi yükleyelim bendede yükleme sorunu var ben çok ugraştım ama çözemedim teşekkürler
teşekkürlerrrrr
Ellerinize saglik.
Kemal Bey, tvnizden appslardan Smart Iptv apini bulup indirin normal appslerda yoksa (live still )icinde arayin bulacaksiniz bulup indirin size siptv uzerinde bir sayfa ve mac giris ipleri verecek siptv ye gidip verilen verileri oraya kaydedip listenizi ya da hazir linki mac 2 ye vereceksiniz bu kadar kolay yeterki SMART IPTV yi bulup indirin tvnizden kolay gelsin
sayfa üzerindeki ipleri nereye nasıl girecem ekranın sagında bir ip var onu nereye girecegimi bilmiyorum
siptv.eu ya gidip my list e tikla elinde hazir liste varsa mac 1 e yani ilk siradaki linke pc den yukle yada supersatforumda Hasbaca nin hazir linkini mac 2 ye yaz tikla hepsi bu. app a don kurulum hazir kolay gelsin
Siptv.eu ya gidip verilen numaralari yazarsan calisan uc dört kanal bulacaksin kendi listeni ekleyince onlar silinecektir kendi listeni mac birden yukleyeceksin o cok önemli yolun sonuna geldin sadece bir adimin kaldi hedefe kolaygelsin
güzel program benüm samsung tvimde çalıştı teşekkürler
:459956