tesekkürler iyi oldu
Printable View
tesekkürler iyi oldu
tesekkur ederim sanırım aradıım şeyi buldum:45:
teşekkürler
Ben bunu yapamadim yarim eddeermİsİnİz
GÜzel olmuŞ elİne saglik yanliz radyo kanallari eksİk olmuŞ bende radyo ikmadadi
tşk iyki warsınız
:) saol
tesekkurler
baya bayadır uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım. tvinin uydu ayarlarıyla ilgili konuları arartırken bir arkadaşın yazdıklarını gördüm.bir arkadaş aşağıdakileri denemiş olmuş.Onun tv si d 7000 serisi.benimki 6500.7000 le 6500 içn uydu ayarları açısından bir fark olmaz diye düşünüyorum.
Benim televizyon samsung 40 d 6500
d smart cam modülüyle kullanıyorum.
iki tane çanağım var.Bir çanakta sadece turksat var.Diğer çanakta hotbird, eutelsat w3a 7 derece ve astra 19 derece uyduları var.
tursat ta uydusunda sorun yok yaklaşık 500 kanal var.
fakat hotbird utelsat ve asrta larda çok az kanal buluyor.
11158 v 27500 ekledim fakat hotbird de hiç sinyal alamadım.
yanlış hatırlamıyorsam hotbird dü 12130 v/r 27500 de tarattım 528 tane kanal çıktı fakat çoğu türk ve d smart kanalları.
astra da 13 tane kanal (çoğu türk kanalları)
eutalsat da hiç kanal bulamadım.
ayrıca transpordır kısmana 12713 v 29900 eklemeye çalışıyorum bir türlü ekleyemedim.
Uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama yapamadım.
aşağıda buna benzer problem için bir arkadaşın yazısını okudum.
yapmaya çalıştım olmadı.
Orijinalden alıntı: astalagulu
Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz
Sonrasında
kanal>manuel ayarlama>transponder bölümüne tıklayıp en alttan ekle yi seçip
11158 V 27500 ü ekleyip
şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız. 1249 kanal bulacak tamam deyip kaydedeceksiniz.
Türksat icin de hangi degerleri gireceğimizi aynı hotbirdü verdigim gıbı
bu degerı gır 11962 V 3333 bişeyi değiştirmeden Diseq i 1/4 yapacaksın
diseg lerı yanlıs gırdıgın ıçın bulamıyorsun bu dedıklerımı yap meraketme hepsı gelcek
yardımınızı bekliyorum.