Trabzonspor'un kalecisi ile anlaşan Konyaspor'da, Galatasaraylı Hakan Şükür ısrarı sürerken, yönetim aynı zamanda İbrahim Toraman'ı almak için çalışmalar yürütüyor.
Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güçlü bir kadro kurma hedefiyle çıktıkları yolda, transfer çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü söyledi.
Galatasaraylı kaleci Orkun konusunda uzun süre beklediklerini, ancak cevap gelmeyince başka oyunculara yönelmek zorunda kaldıklarını anlatan Kuntoğlu, ''Trabzonspor'un kalecisi Jefferson ile anlaştık. Yarın Kocaeli kampımıza katılacak ve orada imza atacak. Kaleci sorunumuzu da böylece çözmüş olduk'' dedi.
-''HAKAN ŞÜKÜR YURT DIŞINA GİTMEZSE KESİN KONYASPOR'DA''-
Takımdaki eksik mevkilere oyuncu arayışlarını sürdürdüklerini dile getiren Kuntoğlu, takıma sağ açık, orta saha ve bir de iyi bir santrfor alacaklarını, görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.
Hakan Şükür konusunda halen pes etmediklerini vurgulayan Kuntoğlu, ''Her gün görüşüyoruz. Hakan Şükür'ü takımda görmeyi çok istiyorum. Çalışmaları gizli yürütüyoruz. Hakan Şükür yurt dışına gitmezse kesin Konyaspor'da'' diye konuştu.
Kuntoğlu, Beşiktaş Kulübü tarafından satışa çıkarılan İbrahim Toraman'ı da takımda görmek istediğini belirterek, Toraman konusunda da çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.
27-07-2008, 18:05
sarıkanarya_41
27.07.2008
Sanctis&Brandao Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dikkat Dikkat! FANATİK, Galatasaray'ın alacağı son 2 yabancı yıldızı açıklıyor... 1 numara: SANCTİS; 9 numara: BRANDAO
27.7.2008
İtandje artık yok!
Harry Kewell, Fernando Meira, Ferdi Elmas ve Yaser Yıldız... Geçtiğimiz sezonun şampiyon kadrosunu iki Dünyaca ünlü yıldız, iki de gelecek vaat eden yıldız adayı ile takviye eden Galatasaray Yönetimi; bir kaleci bir de santrfor alarak transfere son noktayı koyacak. FANATİK, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı formayı giyecek en önemli adayları sizlere açıklıyor. Öncelikle kaleciden başlıyoruz. Fenerbahçe’nin de talip olduğu Charles İtandje’nin 4 menaceriyle birden yapılan pazarlıklar sonuç vermedi. Artık Aslan’ın listesinde Fransız kaleci kesinlikle yok...
Sorensen hâlâ stepne!
Danimarkalı Sorensen yine stepnede tutuluyor. Çünkü transfer mucizelerine imza atan yönetici Haldun Üstünel’in not defterindeki 1 numara; Morgan de Sanctis... Üstünel, Sanctis ile her konuda anlaştı; iş, Sevilla’yı ikna etmeye kaldı.. Ve dün İspanya’dan beklenen müjdeli haber geldi. Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez, Aslan’a mesajı verdi: “Kulübümüz ile Sanctis ‘ayrılık’ konusunda anlaşmaya vardı. Kendisine profesyonelce yaşadığı için teşekkür ediyorum. Sanctis ayrılıyor ve biz Palop ve Varas’la yola devam edeceğiz.”
Rakip yine Fenerbahçe
Golcü arayışlarında da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İtandje’de olduğu gibi Oliveira’da da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Galatasaray Yönetimi, rotayı Ukrayna’ya çevirdi. Adres, Sarı-Kırmızılı kulüpte de teknik direktörlük yapan Mircea Lucescu’nun yeni takımı Shakthar Donetsk... Hedef ise Brandao... Yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin öncülüğünde yapılan görüşmelerden kısa sürede beklenen sonuç alındı. Shakthar Donetsk, Brandao’u vermek konusunda ikna edildi...
Devreye Taffarel girdi
Kulüpler arasında el sıkışıldıktan sonra Brandao ile görüşmelere geçildi. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldızla kıran kırana pazarlıklar yapılırken, devreye yine eski bir dost sokuldu. Cim Bom’un unutulmaz kalecilerinden Claude Taffarel aracı oldu ve menaceri Henouda, Brandao’yu bitirmek için işe koyuldu. Lucescu’dan da İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi alan Sambacı’ya 1.3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif edildi. Shakthar da 5 milyon Euro alacak. Büyük bir aksilik olmazsa, transfer kısa sürede sonuçlanacak.
27-07-2008, 18:06
sarıkanarya_41
Adnan Polat diyor ki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay'a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı.
27.7.2008
* Hakan Şükür’e hayatının teklifini yaptık. Ailesi çıkıp ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ dedi. Ne alâkası var! Anlamak mümkün değil...
* Aziz Yıldırım’a derbi öncesi ‘Dostluk yemeği yiyip barış mesajları verelim’ dedim. Hiç oralı bile olmadı, kendisinin tavrı hep aynı...
* Federasyon başkanlığı için birçok başkan ağzımdan çıkacak lafı bekliyor. Bir şey desem salvoya başlayacaklar. Ama...
OLAY SÖZLER
Aziz Yıldırım’a
“Derbi öncesi, dostluk yemeği yiyip, barış mesajları vermeye davet ettim, hiç oralı olmadı. Tavrı hep aynı”
Hakan Şükür’e
“Ona hayatının teklifini yaptık, ailesi çıkıp, ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ dedi. Ne alakası var?”
‘Hep dediğim dedik’
Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Adnan Polat, usta gazeteci Savaş Ay’a verdiği röportajda, çok çarpıcı ve gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Ezeli rakip Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım’ı eleştiren Polat, “Tavrı hep aynı. ‘Ben Fenerbahçe Başkanı’yım. Benim dediklerim olmalı’ türünden bir yaklaşım içinde. Son derbiden önce, yönetim kurullarımız ve hakem komitesinden ileri gelenlerle Galatasaray Adası’nda buluşma teklifi yaptım. Hiç oralı bile olmadı” dedi.
‘O defter kapandı’
Aziz Yıldırım ile birlikte barış ve dostluk mesajları vermek istediğini kaydeden Polat, “Ortam yumuşar, güzel şeyler olur dedim, ama olmadı” yorumunu yaptı. Hakan Şükür’le ilgili de ilginç ifadeler kullanan Polat, şöyle devam etti: “Hakan Şükür defteri kapandı. Biz ona hayatının teklifini yaptık, heykelini bile dikecektik. Annesi babası çıkıp demeç verdi, ‘Yaşayan insanın heykeli mi dikilir’ diye. Ne alakası var, anlamak sahiden mümkün değil...”
‘Ağzımı bir açsam!’
“Ailesi bir de, ‘Bizim oğlumuz inançlarından dolayı takımdan uzaklaştırıldı’ dedi. Hiç olur mu böyle bir şey? Ben Hakan’ın 15 yıl boyunca arkasında durdum, sahiplendim. Ama artık 38 yaşında ve bu hem kendine hem de kulübe zorluk yaşatıyordu. Federasyon Başkanlığı konusunda birçok kulüp başkanı benim tavrımı, ağzımdan çıkacak lafı bekliyor. Ben bir şey desem, hemen salvoya başlayacaklar. Ama ben barış yanlısıyım ve sert çıkış yapmamaya çalışıyorum.”
27-07-2008, 18:06
sarıkanarya_41
Pondexter'dan da iyi! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bayanlar Basketbol Ligi´nde bu sezon gözünü şampiyonluk kupasına diken Galatasaray transferde durmuyor. 26.7.2008
Bayanlar Basketbol Ligi’nde bu sezon gözünü şampiyonluk kupasına diken Galatasaray transferde durmuyor. Daha önce WNBA’den Seimone Augustus ve Taj McWilliams ile prensipte anlaşmaya varan Sarı-Kırmızılılar, iki önemli yıldız oyuncuyu resmen renklerine bağladı. 2006 yılında Minnesota Lynx tarafından ilk sırada draft edilen forvet oyuncusu Augustus, aynı zamanda Fenerbahçe’nin 2 sezon önce transfer ettiği Cappie Pondexter’ı geride bırakmayı başarmıştı. Pondexter o yıl 2. sıradan draft edilmişti. Augustus bununla da kalmadı, WNBA’deki ilk senesinde 21.9 sayı, 3.8 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları tutturdu ve yılın çaylağı ödülünü aldı. Washington Mystics’te forma giyen ve ligin en kariyerli oyunculardan biri olan Taj McWilliams da uzun oyuncu mevkiinde WNBA’in en iyileri arasında bulunuyor. McWilliams, 6 kez All-Star’a seçildi.
27-07-2008, 18:07
sarıkanarya_41
O iddia çok konuşuldu! Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe´yi Galatasaraylılar´ın kurduğu iddiası, gündem yarattı. 27.7.2008
Fenerbahçe´yi Galatasaraylılar´ın kurduğu ve Sarı-Lacivert renklerin uğursuz olduğu için terk edildiği iddiası, gündem yarattı.
Oraloğlu açıklamıştı
Galatasaray Müzesi Müdürü Ali Oraloğlu, GS TV’de katıldığı Sultani’den Zirve’ye adlı programda, Fenerbahçe’yi Galatasaraylılar’ın kurduğu iddiasını doğrulayarak, Sarı-Lacivert renklerin de uyursuz sayıldığı için Cim Bom’dan koparıldığını öne sürmüştü. Hatta buna gerekçe olarak da, Galatasaray’ın Sarı-Lacivert formayla Baltalimanı’nda oynadığı bir maçı kaybetmesini göstermişti. Ali Oraloğlu’nun bu görüşleri, internet sitelerinde büyük yankı uyandırdı.
Taraftarlar ne diyor?
Futbolun efsane ismi Ali Sami Yen’in 1937 yılında Son Posta’ya verdiği röportajda kullandığı ifadelerden yola çıkılarak gündeme getirilen bu iddiaya, taraftarların verdiği tepkilerden bazıları şöyle: “Bu iddia doğruysa Fenerbahçeli arkadaşların hâlini düşünmek bile istemiyorum.” “Bu renkler Galatasaray için hâlâ uğursuz geliyor, çünkü kazanan hep Fenerbahçe oluyor!” “Demek ki Fenerbahçeliler atalarına saygı duymalı ve nereden geldiklerini unutmamalı!”
27-07-2008, 18:08
sarıkanarya_41
Sıradaki gelsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Cim Bom´un kaptanı Ümit Karan, yönetimin yeni bir golcü transfer edecek olmasına aldırmıyor...
27.7.2008
Cim Bom’un kaptanı Ümit Karan, yönetimin yeni bir golcü transfer edecek olmasına aldırmıyor... Forma savaşına her an hazır olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Burada ortak bir hedef için varız. Birçok yabancı forvetle birlikte görev yaptık. Sıradaki gelsin, yine oynarız. Galatasaray’da kişiler değil, kurum önemlidir. Biz şampiyon olalım da, kimin forma giydiğinin hiç ehemmiyeti yok. Ama bu sözlerim, rekabetten kaçtığım anlamına gelmesin. Tam tersine, hazırım” dedi. Kaptanlık görevinin kendisine ayrıca bir sorumluluk verdiğini vurgulayan Karan, “Gençlere örnek olmaya, onlara yol göstermeye çalışıyorum” diye konuştu.
27-07-2008, 18:09
sarıkanarya_41
Bir müjde de Servet'ten... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişemeyecekleri açıklanan iki futbolcudan Emre Güngör, iyileşerek takımda yer bulmuştu. 27.7.2008
Şampiyonlar Ligi ön elemesine yetişemeyecekleri açıklanan iki futbolcudan Emre Güngör, iyileşerek takımda yer bulmuştu. Bu kez Servet, yaptığı açıklamada 13 Ağustos’a kadar hazır olacağını söyledi. Yeni transfer Meira ile birlikte iyi bir ikili olacaklarına inandığını söyleyen milli futbolcu, “Geniş bir kadro var. Bu da rekabet yaratır. Rekabet de başarıyı getirir” dedi.
27-07-2008, 18:09
sarıkanarya_41
Skibbe'den samimi sözler Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'den son derece samimi sözler...'Sami Yen'e çıkacağım günü düşündükçe, tüylerim diken diken oluyor' 27.7.2008
‘Saldırgan futbol’
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’den son derece samimi sözler... Almanya dönüşünde Galatasaray TV’ye özel açıklamalarda bulunan Alman hoca, “Kesinlikle zamanın çabuk geçmesini ve Ali Sami Yen Stadı’nın ambiansını yaşamak istiyorum. Orada çıkacağım ilk maçı düşündüğümde tüylerim diken diken oluyor. Galatasaray taraftarı şuna inansın ki, göze hoş gelen ve saldıran bir futbol sergileyeceğiz. Bizi izleyen herkes sahada gördüğünden ***if alacak” diye konuştu.
‘Dengeli bir kadro’
Sarı-Kırmızılı formaya gönül verenlerin ortak bir arzusu olduğunu belirten Skibbe, “Hem geçen sezonki başarıyı tekrarlayarak şampiyon olmak hem de Avrupa’da başarı elde etmek hepimizin hedefi. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi. Yeni transferlerden Kewell’ı çok iyi gördüğünü, Lincoln’ün de ofansif anlamda büyük bir silah olduğunu kaydeden genç çalıştırıcı, pozitif futbol adına dengeli bir kadro oluşturduklarını ifade etti.
‘Cesaret isterim’
Skibbe sözlerini şöyle tamamladı: “Transfer komitesinden başka bir beklentim yok açıkçası. Zaten çok iyi bir kadro kurduk. Meira gibi önemli bir ismi takımda görmek mutluluk verici. Ben artık oyunculardan tek bir şey istiyorum, o da risk ve sorumluluk almaya cesaret etmeleri. En sevmediğim şey ise futbolcunun sahada sorumsuzca oynamasıdır. İşte buna asla müsaade etmem. Şu ana kadar her şey çok güzel. Personel çok sıcak. Umarım hep böyle devam eder ve hep güleriz.”
27-07-2008, 18:10
sarıkanarya_41
Galatasaray günlüğü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
A Milli Takım formasıyla EURO 2008´e damga vuran futbolcularını kaptırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, sözleşmelerde iyileştirme yapmaya karar verdi. 27.7.2008
Yıldızlara zam yolda
A Milli Takım formasıyla EURO 2008’e damga vuran futbolcularını kaptırmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, sözleşmelerde iyileştirme yapmaya karar verdi. Sarı-Kırmızılı idarecilerin önümüzdeki hafta toplanarak, başta Arda ve Servet olmak üzere bazı oyuncuların ücretlerini artıracağı öğrenildi.
Savunma ışıldıyor
Cim Bom’un defansı, uzun yıllar sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyor... Servet Çetin ve Emre Güngör’le Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Aslan’ın, Semih Kaya ve Murat Akça gibi gelecek vaat eden genç stoperleri, otoritelere göre sadece Galatasaray formasıyla değil, Milli Takımlar için de ileride büyük koz olacak.
Sol bekte savaş var
Türk Futbolu, Hakan Ünsal’dan sonra son yıllarda kaliteli bir sol bek yetiştirmekte zorlanırken, Galatasaray’da Hakan Balta ve Volkan Yaman arasında büyük rekabet yaşanıyor. EURO 2008’de A Milli Takım forması giyen Balta şimdilik bir adım önde. Ancak Yaman’ın da bu savaşta kolay pes etmeyeceği kesin.
PAF Takım berabere
PAF Ligi’nde 3 sezon üst üste mutlu sona ulaştıktan sonra şampiyonluğu Sivasspor’a kaptıran Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar, Florya’da Amatör Lig’in güçlü temsilcisi Avcılar Belediyespor ile oynadığı özel maçta 2-2 berabere kalırken, Aslan’ın golleri Emre Çolak ve Serdar Eyilik’ten geldi.
Hasan Şaş form tutuyor
25 Haziran’da yapılan sezon açılışıyla birlikte müthiş bir performans ortaya koyup, teknik direktör Skibbe’yi şaşırtırken bir anda sakatlanan Hasan Şaş, tekrar form tutmaya başladı. Tecrübeli futbolcu, formayı alacağını iddia etti.
Murat Akça bulutlarda!
Geçen sezon PAF Takım’da bile forma şansı bulmakta zorlanırken, A Takım’ın Duisburg kampında yıldızı parlayan Murat Akça’nın ***fine diyecek yok. Genç stoper, Skibbe’nin gözüne girdiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
27-07-2008, 18:11
sarıkanarya_41
'1 değil, 2 adım attım' Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Meira, Sarı-Kırmızılı formayı giyerek kariyerinde büyük bir gelişme kaydettiğini söyledi. 27.7.2008
Galatasaray´ın yeni transferi Meira, Portekiz´de yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı formayı giyerek kariyerinde büyük bir gelişme kaydettiğini söyledi.
Sarı-Kırmızılı kulübün Bundesliga’nın güçlü temsilcisi Stuttgart’tan transfer ettiği Fernando Meira, ülkesi Portekiz’de medya mensuplarına yaptığı açıklamada, çarpıcı ifadeler kullandı. Oynadığı tüm kulüplerde kaptanlık mertebesine yükselen ve Portekiz Milli Takımı’nda Real Madrid’li Pepe patlama yapıncaya kadar savunmanın vazgeçilmezi olan 30 yaşındaki futbolcu, büyük bir heyecan duyduğunu belirtti. Basın mensuplarının, “Galatasaray’a giderek kariyerinde bir adım ilerlemiş oldun mu?” sorusu üzerine gülümseyen Meira, “Bir değil, en az iki adım ilerlemiş oldum. Çünkü Galatasaray dünyanın tanıdığı bir kulüp. Hangi durumda olursa olsun, hem kendi liginde hem de Şampiyonlar Ligi’nde kupa için mücadele eden bir kulüp” diye görüş bildirdi.