3.17 yazılımda hiç bir gelişme yok 21 data ile acılan kanallarda nilesatta ki osn cınemaları acmıyor yetişkinler acık
w3 data ile ayni yetişkinler hiç yok tehemeler hariç astra zaten bir önçeki yazılımda baya tp. acıyordu yine ayni
Printable View
3.17 yazılımda hiç bir gelişme yok 21 data ile acılan kanallarda nilesatta ki osn cınemaları acmıyor yetişkinler acık
w3 data ile ayni yetişkinler hiç yok tehemeler hariç astra zaten bir önçeki yazılımda baya tp. acıyordu yine ayni
arkadaşlar benim inpax kutu bozuldu görüntü paleninde ON yazıyor ne yapmam lazım y6 aparatı inpax tan başka kutu çalıştırmazmı? bu inpax çok dandik makina morelim çok bozuldu redline cıyazını da çalıştırıyormuş y6 bu makina nasıl bir redline cıyazı alabilirim sizin tavsiyeniz nedir usb olanı nasıl iyi uyum saylıyormu y6 ile
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
muslüm baba ben microboxla kullanıyorum iyi fakat fta olarak bir kusuru var küçük ekranda kanalları gezerken A moduna dönüyor a daki kanallar çıkıyor kırmızı tuşla tüm kanallara dönüyor sıkıcı bir huyu var hem microbox donglede hem y6 kullanıyorum ....y6 kullanan cihazlar echolenik starsat starcom redline diye biliyorum bir araştır..veya bu cihazlardan kullanan varsa bilgi versinler
ya arkadaslar bu sıtede sag tarafta bır reklem barı var sayfalarda ılerleyemıyorum bunu nasıl kapatıyoruz acaba. bırde sıte yonetımınden bır rıcam var bu reklamları daha uygun bır yerlere yerlestırısek daha guzel olacak sanırım cunku oyle bır yerde duruyorkı.
nasıl bir cıhaz tavsiye edersiniz
selam