Foruma emeği geçen üyelerimizin yönetici arkadaşlarımızın ve bizleri ziyaret eden misafirlerimizin buluşma ve paylaşım noktası olan süpersatforumun 1. yaş gününü kutlarım daha nice senelere.
Saygılar.
Foruma emeği geçen üyelerimizin yönetici arkadaşlarımızın ve bizleri ziyaret eden misafirlerimizin buluşma ve paylaşım noktası olan süpersatforumun 1. yaş gününü kutlarım daha nice senelere.
Saygılar.
kaliteli ve seviyeli paylaşımlarla nice 10 yıllara
:clap2: :pepper: :clap2: :pepper:
acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bıraktık cıkdıgımız bu yolda bizleri destekleyen tüm arkadaşlara bende buradan teşekkür etmek istiyorum.tüm mesajları tek tek okudum bakıyorum da herkes memnun inşallah bu her zaman böyle olacak... daha uzun yıllar burada beraber olacagız
ama benim de memnuniyetsizlikleri dile getirme hakkım var
1-neden bu forum cihaza yazılım atmak için pc ye bagladıgım da kendisi yazılımı bulup cihaza yollamıyor
2-cay saatlerim de neden cay servisi yapmıyor
3-havalar dıcak oldugun da beni serinletmiyor yada soguk oldugun da ısıtmıyor (klıma sorunu)
4-evde yanlız kaldıgım da yemek yapmıyor
5-arabamı neden yıkamıyor
evet serkan abi bunları ne zaman yapacak bu forum
cok şey istemedim heral de gülmeyin bunlar sadece benim düşüncelerim değil diger üye arkadaşlar öyle sanıyorum ki bunları merak ediyorlar :28: :8[1]:
saygılar
daha nice yıllara
forumun 1.yıl dönümünü kutlar, emeği geçen tüm arkadaşlara saygılar sunarım.
Nice yıllara
Alıntı:
durmus Nickli Üyeden Alıntı
SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun yceylanlar
SUPERSATFORUM 1 Cİ YAŞINI KUTLUYOR Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun üyeniz yceylanlar
sevgili supersatforum yöneticileri..nice yılları beraber geçirmek dileğiyle..doğum gününüz kutlu olsun..:)inşallah bundan böylede beraber kalırız..:)saygılarımla ekrem®
yeni yılınızı kutlarım ve her zaman iyilikle kalın...
harbiden bizim forum bunları yapsa neler olur acaba:49: :49:Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı