yokmu şu soğukta sıcak bir çay ısmarlayacak :)
Printable View
yokmu şu soğukta sıcak bir çay ısmarlayacak :)
ocakçı donmuş maalesef yok :(Alıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
ama gel ben sana boğaza nazır bi çay ısmarlıyayım :gift:
Hadi bakalım fa77, liderliğin şerefine açık bir çay lütfen. çarşambaya az kaldı fenerim nerde, kupada onu yenmezsem.... Ç I L D I R A C A Ğ I M...:praying: :praying: :praying:
Bana da bir Cafe Crown lütfen... Fındıklı olsun...
Finduğumuz bitmiştir. hafta sonu karadenize gidip 3 puan artı 3 çuval finduk alacağız. şimdilik ÜÇÜ bir arada ile idare ediver...:smiles10Alıntı:
reis1905 Nickli Üyeden Alıntı
:smiles10 :hello: :smiles10 :hello: :smiles10 :hello: :pepper:Alıntı:
fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar herkesın mesaj sayısı dusmus neden acaba??
Kimse tahrikkar yazılar yazmazsa banlanmaz... burası hiçbir zaman sahipsiz olmadı olmayacak da...Sevgiler...
zamanında sende tahrikkar yazılar yazdığın için mi banlanmıştın. Ve tahrikkar yazı yazdığını ima ettiğin ve şu anda aramızda olmayıp seni savunan o kişiler yani fiesta ve fa77 sayesinde banın kalkmıştı ne çabuk unuttun reis1905. seni alkışlıyorum. çok vefalıymışsın...:clap2: :clap2: :clap2:Alıntı:
reis1905 Nickli Üyeden Alıntı
fazla ileri gidersen sende gideceksin şimdi o zmana kendine arka cıkacak birileirni arayacaksın demedi deme.....bak banlanacagını nasılda biliyorsun dostum "sonunu düşünen kahraman olamaz" bunu duymuşsundur senin sonun düşünüyorsun banlanacagını demekki senden de birşey olmaz.....