sonuna kadar sizlerleyim...
Printable View
sonuna kadar sizlerleyim...
sevgili arkadaşlar maalesef bende bu oyuna kurban gittim.4 defa aradım4defa 24 er konturum gitti.ancak aklım başıma gelebildi.aradıgınızda daha cevap vermeye zaman kalmadan bilemediniz tekrar arayınız deniyor.düpedüz sahtekarlık.RTÜK e de bildirdim.lütfen.gafil olmayınız.
evet arkadaslar bende sılıyorum fakat bunlar her kanala yayıldılar dusunun kendılerını radıkal sayan kanallar bıle yayın yapıyorlar ben onlara yazıklar olsun dıyım baska bısede demıyorum
Mailin için teşekkürler üstat. ya aslında bizim milletimiz çok saf böyle şeylerde dikkatini çekiyor niye çünkü kolay para. herkeste bu mantık var artık ama şuda bir gerçek aklı başında insanlar bu gibi konularla zaten uğraşmaz. sonuna kadar arkanızdayım. hatta akşama birde mail atacağım rtuk'e ama yanlışlıkla tps leri kapatmasa bari..:puah: :puah: :puah:
herkese ii çalışmlaar. saygılarımla.
tüm üyelerimiz bu konuya önem vermelerini rica ederiz..
arkadaşlar duyduğuma göre bu kanalların gelirleri bebek katili israil ve donanmasına gidiyormuş benden söylemesi biraz daha dikkatli olalım bunlar bizi keriz sanıyor bana bir soru sordular doğru olduğunu bildiğim bir cevap vardı verdim yanlış dediler üç şık vardı ayrı ayrı üçünüde söyledim yine yanlış dediler sizce istanbulda yanan kaç tane köprü var ben bunlara adi medya diyorum sizide uyarıyorum
bu konuya duyarlı davranıp desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim inşaallah sonuda güzel olur Türk milleti olarak bizleri dolandırmaya çalışan hainlere karşı olduğumuzu ve sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğimizi ilan edelim.tüm duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim.
Herkesin dikkatli olmasına sevindim.Gönül isterdiki tum turkiyeye duyurmak elimizden bu kadar geliyor
sen milleti aç bırak.asgari ücreti 370 ytl yap.sonra cazip paraları basitmiş gibi gösterip tuhaf tuhaf sorularlaa milletin kontürlerine(parasına)gözdik.tanrının adaleti bir gün bunları cezalandıracaktır..bazen kızarız ama sonunda deriz tanrı affetsinn..inanın ki arkadaşlar bunları oda affetmesin diye dua ediyorum.bunlara yardım edenlerdee masum insanların paralarını gasp edenlerle aynı yerde yansınlar.ama millette artık uyansın.bu kandırmacalara mahal vermesin.arayan olmadımı nasıl retying almayan boktan dizileri yayından kaldırıyorlar bunlarıda kaldırırlar.LÜTFEN BU TİP TUZAKLARA DÜŞMEYELİM.ÇOLUK ÇOCUĞUN RIZKINI BU ŞEREFSİZLER VERCEĞİMİZEE (HATTA LAZIM OLDUĞU KADAR KONTUR ALIN FAZLASINA DA GEREK YOK.ONLARDA ONLARDAN).EVLERİMİZE FAYDALI SEYLERE HARCAYIN SİZE LAYIK GÖRDÜKLERİ ASGARİ ÜCRETİ...