bende eski ttnetçiydim 4 yıl bu ay türkcell superonline geçtim sınırsız 59 tl 2.70 te sabit ıp var......
Printable View
bende eski ttnetçiydim 4 yıl bu ay türkcell superonline geçtim sınırsız 59 tl 2.70 te sabit ıp var......
turkcell süper onliine sınırsız telefon taşımalı 59 tl.yeni geçtim.
ttnet limitsiz...
arkadaşlar ben limitsiz diye kullanıyorum ama inanın beş para etmez ağır yani istediğim gibi değil ve ayda 60 tl yatırıyorum tt net firması
ttnet limitsiz kullanıyorum 63 tl
Herkes ortalama 63 tl veriyor ama telefonla aranıp kampanyadan yararlandırarak bu fiyatlar düşüyor bu anlaşıldı
Boşuna dememişler birlikten kuvvet doğar diye... hiç kimse sesini soluğu çıkarmayınca adamlar istediği gibi tarifeleri bizlere yollayıp duruyorlar bizde kuzu kuzu ödüyoruz dimi ama.!!!
29 tl ye kullanan arkadaş TTNET şirketinden almamış uydunet yani kablolu tv nin netinden almış buraya yazan arkadaşlar anlamamış galiba
Ben TTNET LİMİTSİZ kullanıyorum
limitsiz smileadsl
45.81 hız 6-7 gelmekte
geçenlerde indirme rekorum 484 gb bakalım 500 gb rekoru gececekmiyim
intikam 64 ustam beni biraz aydınlatırmısın bu vodafone 29 tl nasıl oluyo şartları be bilgisayara vınlanmı bağlanıyoz ben iki seneden beri tt net sınırsız kullanıyodum bu ay bitiyor sözleşmem ben emekliyim ağır geliyo vodafone nasıl oluyo aydınlatırmısın ustam şimdiden teşekkürler birde tt net gibi her sitelere girebiliyozmu iyi geceler