-
ahanda bide gergedan reklamı çıkmış :puah:
öyle abartıyorki,neredeyse bu ilacı içen rampaları 5.vitesle çıkıyor diyecek :loco::puah::loco:
-
aldığıma pişman olup bir yakınıma hediye ettim. hiçbirşey reklamlardaki gibi olmuyor bilhassa songünlerde hd multimedya uydu cihazları sadece kart paylaşım özellği çlışıyor diğer özelliklerine gelince hala daha yazılım aşamasında extra movie youtub özellikleri çalışmıyor internet özellği ise web sayfası yenileme çokyavaş farenin hızı ise ayrı bir problem kalvye dğeğişikliği ise yapamıyorsun çünkü linux işletim sisteminde seçenek yok. BİLGİLERİNİZE.
-
Adamlar gergadan seti icadını yapmışlar ömer hoca diye biri bu yeni cıkan anadolu yurdum diye bir kanal var her 30 dk bir tanıtım yapıyorlar birde matkap falanda satıyorlar bal alana polenlerde hediye devam ediyor :)
-
reklam harikaydı teşekkürler....
-
bur tur reklamlar artık can sıkıcı olmaya başladı ...
-
tv den hic almadım almayı da dusunmem
-
vatandaşı kandırmaktan başka birşey yapmıyorlar piyasa değeri 300 tl diyorlar ama bizkampanya yaptık deyip 69tl diye vatandaşa satıyorlar bunun neresi kampanya.
-
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile RTUK bu firmalarla ortak çalıştığından sahtekarlıklarına göz yumuyorlar.
-
gece gece canım bal çekti hee
-
sakın kanmayın bu masallara ilaçlar özellikle, digiturk üyeliği zımbırtısına da dikkat edin bedava izlediniz kanallara para verip izlemek durumda kalmayın. zaten bu kanallar türksat da var.