Alıntı:
cihazınızın nesi var.
Printable View
arkadaşlar bende serverden izledigim şifreli kanallarda sürekli ara ara yayın kesiliyo valla tadı tuzu kalmıyo mesale 23 dogudaki uydudakı 11739 v 27500 fox sports edl kanalı yani feyenort beşiktaşın maçını verecek kanal sürekli yayıngidip gidip geliyor serverle izlenen çogu kanallarda bu sorun var sebebi ne olabilir acaba maçı izleyecegiz ama böylede tadı tuzu kalmıyo teşekkürler
başka serverim yok bazı kanallarda kesilme olmuyor .mesala 7 dogu eutelsat w3ada hiç poroblem yok genelde hd yayınlarda oluyor .neden kaynaklanıyor bilmiyorum
arkadaşlar beşiktaş maçında serverde hiç kesilme olmadı valla maçı ***ifle izledim emegi geçen arkadaşlara çok çok teşekkürler
yeni yazılım ilk sayfaya eklenmiştir buda benden bayram hediyesi olsun online film izleme aktif iptv eklendi full server hop1 ok iyi seyirler
teşekkürler üstadım ilk deneyen ben olayım bakalım ne güzellikler eklenmiş.saygılar.
sürprizler var :D iyi seyirler eski menü ve ipcom bu gece ekleyecem
sayın memoli kardeşim öncelikle verdiğniz emekler için teşekkürler. free cccamda server süper çalışıyor fakat iptv kanallarında bir extra göremedim en azından benim listemde sadece OSN gibi BBC gibi kanallar mevcut cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar yükledim sonuç aynı acaba farklı kanallar varmı hepsi bu kadarmı.Alıntı:
MİXSRC: BBC-CNN 2 KANAL
MİDEAST: ASN HD 1 KANAL
MİDEAST1M: ASN HD 1 KANAL
ENGLİSH: 9 KANAL (ARAP)
ENGLİSH1M: 10 KANAL (ARAP)
İPTV CHANNEL: 2 KANAL (ARAP)
benim kendi listem hariç sadece bunlar var bilgilendirme amaçlı yadım. tekrar şükranlarımı sunuyorum.