HAYDAAA buda ne oynama SIKIDIM SIKIDIM ya uç saatir ayni kavga arkadaslar ben osandim .bye
Printable View
HAYDAAA buda ne oynama SIKIDIM SIKIDIM ya uç saatir ayni kavga arkadaslar ben osandim .bye
valla yakın zamanda KAON un KVR 1000 ve KSF 7XX serisi (HD özellikli) modeller dışındaki cihazların anakartlarını üretmeyeceği hatta 2007 den itibaren KAON adıyla türkiyeye cihaz ihraç etmeyeceği,bunun yerine Finest markasını 1 yıllığına daha türkiyeye sokacağı bu zaman zarfındada tüm gücünü HD receiverler üzerinde yoğunlaştırarak 2008 den itibaren tamamen HD uyumlu KAON receiverlerın piyasada olacağına dair bir söylentiyi bir çok KAON kullanıcısı ve satıcısından bizzat duydum.Onlar nerden duymuş bilemem.
Mesajları bastan asagıya okudum .Aslında ilk konuyu acan arkadaşımızın bu konusunun ilgi görmeyecegini zannediyordum.
Katılımcı arkadaşların sayesinde klonu öyle bir hal almışki herkes fikrini söylemiş.Arkadaşlar sizde ricam herkes fikrini paylaşsın.Burada paylaşamazsak başka duyumlarla falan nereye kadart gidebilirki.
SupersatForum kısıtlama getirmeden bazı seyleri uyelere sunmaktadır.Ve su an mutluyumki katılımı olan turkiyede ilk4 te olan forumuz
Herkese teşekkurler
arkadaş para demişti cihaza 75 milyonmu idi suuny piyasada180 200 milyon newt 200 230 milyon öz next bu kadar paraya millte satıyorlar fakat 75 milyonluk makinenin yaptığını yapmıyor yorum sizin milleti kandıranlara duyrulur
nerden buldun arkadaş
Sayın duke75 d+ lar varmı acaba
slm arkadaşlar sabahtan beri tüm msj ları okudum ancak bir sonuç elde edilip edilmediğini henüz anlamış değilim. Adını bile ilk defa duyduğumuz marka tps leri açarken sunny bu konuda neler yapacak bekleyip görelim derim...
arkadaşlar aslında bu işin sunny yada a marka b marka ile alakası yok. Burda bir cihaz var. Kasım ayında yapılan fuara gidenler inpax standını gezdiler ise cihazı görmüşlerdir böyle bir cihaz var bende katologlarıda var. burda önemli olan arkadaşın söylediği tps siteminin emu ile çözülüp çözülmediğinin kanıtlanması. heralde satın alan arkadaşlardan biri bu işe noktayı koyar önceki mesajlarımda cihazın resmini ve özelliklerini verdim. şu an için geriye kalan bu cihazı denbeyen bir arkadaşımız ve ya arkadaşlarımızın bu söylemi doğrulaması veya gerekli açıklamayı yapmasını beklemek gerekio. lütfen kırıcı kelimelerde bulunmayalım ne güzel bir konuyu tartışıyoruz yeni bir cihaz eğerki varsa böyle bir özelliği ne güzel.
bu cihazı bende merak ettim fakat bencede sadece yazılım ile multileri açacağına hiç inanmıyorum
bu cihazı duke75 arkadaşımızdan başka deneyen yokmu?varsa deneyen arkadaşta bilgi versin.böyle adı sanı duyulmamış bir cihazın emuyla bu şifreleme sistemini açacağını pek sanmıyorum ama,açabildilersede alkışlamayıda biliriz.