hort birtde 11117 v 27500 belgesel kanaları ok33 derece için iyi seyirler
hort birtde 11117 v 27500 belgesel kanaları ok33 derece için iyi seyirler
DEGERLİ DOSTLAR BU BİR SAÇMALIK NASIL KART PAYLAŞIMI HİÇ KENDİNİ YENİLEMİYOR BÖYLE TEKNOLOJİ OLURMU SABİT AYNI KANALLAR VAR KARTPAYLAŞIMINDA YUKARDA ARKADAŞ ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ valla bende katılıyorum size bu baff 5000 tiwin aldığıma pişmanım.anımaux için para döktük anımaux u 5 gün anca izledik.2 aydır da yok.tps zaten dogru düzgün gelmedi nilesattaki nat geo wild kanalına yöneldik oda bir gidiyo bir geliyo zehir ediyo belgesel zevkini.bilmem nolacak kimse yetkilisi yazın buraya telini açıp söyliyelim bu bir izleyiciye sayğısızlıktır .şimdi birde 6000twin den bahsediyorlar 5000twin le bir farkı varmı acaba bir bilen varsa yazıverselerde bizde öğrensek selamlar sayğılar dostlar.
sadece beni takip et ok
sevgili MURAT seni takip ediyoruz ancak icratın yok bir işe yaramaz sade senin bildigin birşeyler varsa varmı yeni bir bilgin yazda anlıyalım biz bıktık bu saçma cihazlardan yada yetkililerin tel lerini yazın buraya konuşalım derdimizi anlatalım.selamlar
flaş flaş flaş digital murat farkı bu 11681 h 27500 yanı anımaux kanları ok 33 derece için absat paketi ok
evet arkadaşlar haziranda birakacagım dedidim bana hakarat eden arkadaşara birakıyorum bundan sonra burda olmamaya calişacagım forum yetkili arkadaşlara seslenmek istiyorum bu forum en iyi forum dur herkese sevgi ve saygıalrımı iletiyorum ben elimden gelen yardımlarımı yaptım benim amacım hic bir menfatım yoktur sadece insan olanlara yardımcı olmaktır ben baff bayısı deyilim sadece acılan kanaları söylemekteydim ama bu kadar hakaretten sonra burda olmayacagım saygılarımla digital murat....
sevgili dıjıtal murat kardeş işte bu senin elinde çok şey varmış dün istedik bugün takdiye oldu teşekkürler.şu tps leride bir halletsen dünyalar bizim olur teşekürler.11681 h 27500 yanı anımaux çok güzel izliyoruz eline sağlık yapanın.inş.birdaha gitmez.selamlar saygılar.
nova paketinde deyişiklik oldugu için dponmalar oluyor arkadaşlar bilginze
arkadaşlar hort birtdeki movies 24 kanalı ok 10719 v 27500 33 derece için